Home arrow Organisatie arrow Advies en toelichting website
E-mail

Advies voor bekijken website

Advies en toelichting website

 

Pagina navigatie overzicht

BeginVervolg
Taalkeuze - Nederlands of EngelsBeste software versie voor bekijken website
Taalgebruik website 

 

 

Taalkeuze - Nederlands of Engels

GCC Coaching & Training werkt als accelerator voor mens en organisatie ‘het beste uit zich zelf te halen en prestaties te verbeteren’. Dat doen we zowel in Nederland als daarbuiten.

Boven aan iedere pagina heeft u de mogelijkheid om de taal te selecteren waarin u de informatie van de website gepresenteerd wilt krijgen, Nederlands of Engels. Inclusief een overzicht wanneer we welke training programma´s waar aanbieden. Op dit moment is de meerderheid van onze website nog Nederlands talig, enige uitzonderingen daargelaten.

Mocht u in de tussentijd toch graag bepaalde informatie in het Engels of het Nederlands ontvangen over onze dienstverlening en dit niet aantreffen op onze website, neemt u dan contact met ons op. We staan u hierbij graag terzijde.

Terug naar pagina overzicht.

 

 

Taalgebruik website

Tijdens het lezen van de informatie op onze website zult u ontdekken dat we soms formeel taalgebruik hanteren en de u vorm kiezen, dan weer informeel taalgebruik hanteren en tutoyeren met de je en jij vorm.

Ons maakt het namelijk niet uit. De ene relatie leent zich beter voor het een, de ander voor het ander. Als jij ons dus liever met je en jij aanspreekt, dan doen wij dat ook. Als u liever niet tutoyeert, dan doen wij dat ook niet.

Zolang we onze klanten kunnen ondersteunen op een leuke en doeltreffende manier hun ware potentieel te bereiken is ons dat om het even.

Lees dus gerust u waar je of jij staat of jij of je waar u staat als dat beter voelt en we nog geen persoonlijk contact hebben gehad. Zodra we elkaar persoonlijk leren kennen vinden we samen wel de juiste vorm die bij ons past in onze verdere communicatie onderling.

Terug naar pagina overzicht.

 

 

Beste software versie voor bekijken website

Voor het bekijken van onze website met de Internet Explorer versie van Microsoft adviseren wij u te werken met versie 7.0 en hoger.

Lagere versies van de Internet Explorer stellen u niet in staat om de snelle oriëntatie banners, welke u af en toe aantreft op onze website (zie ook onderstaand voorbeeld), roterend te kunnen bekijken. Hierdoor ziet u maar een beperkt gedeelte van deze informatie.

Deze roterende banners geven u beknopt essentiële informatie over bepaalde programma's om snel een beeld te kunnen vormen over de relevantie van dit programma voor uw situatie.

___________________________________________________

___________________________________________________

De laatste versie van de Internet Explorer kunt u gratis downloaden via het internet als u daar op zoekt via de Google zoekmachine.

Mocht u momenteel werken met Internet Explorer versie 6 of lager en nu niet gelijk de laatste versie van Internet Explorer willen installeren op uw computer of niet willen wachten tot alle tekst op uw scherm voorbij komt, dan kunt u voor uw gemak hier de volledige tekst van alle snelle oriëntatie banners op onze website terugvinden.

Terug naar pagina overzicht.

Terug naar begin van deze pagina.

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creëren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training