Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching case studies & citaten arrow Conditionering voor top prestaties
E-mail

PC  

Mentale conditionering voor top prestaties

Coaching case studie

 

Excellente Programmering is als een positieve revolutie. Pas wel op, de hoeksteen voor de volgende revolutie wordt direct gelegd! In die zin dat Excellente Programmering een zichzelf steeds verder ontwikkelend principe is en keer op keer weer voor een "revolutie" zorgt in je mogelijkheden.

Als voormalig topsporter ben ik goed in staat om mijzelf te motiveren en op te peppen voordat ik een uitdaging oppak. Echter, ik merkte dat dit mij altijd erg veel energie koste en ondanks de gecreëerde positieve mind-set bleef ik altijd een sluimerend gevoel van onzekerheid voelen. Dan presteer je dus never nooit niet naar je maximale kunnen.

Dit dilemma heb ik voorgelegd aan mijn coach Rik van Bastelaar. Middels een gerichte en effectieve coaching sessie genaamd "Excellente Programmering" heeft Rik mij geleerd hoe ik mijzelf optimaal kan conditioneren voor succes, zonder dat er een sluimerend gevoel van onzekerheid blijft hangen.

Ik zie hiervan twee grote voordelen. Ten eerste kan ik nu het maximale uit mijn prestaties in het leven halen. Ofwel, ik kan die dingen doen die ik wil doen zonder gevoel van onzekerheid. Ten tweede ben ik zelf in staat om mijn Excellente Programmering continu te verbeteren en te versterken. Zonder enige moeite of inspanning. Maar met een waanzinnig resultaat. Keer op keer!

Chris de Graaff   

Afspraak maken?

Optie 1: contact pagina  Optie 2: online aanmeldprocedure
 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training