Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching case studies & citaten arrow Meester over je stress

PC

Meester over je stress

Coaching case studie

 

Tijdens mijn autorijlessen had ik al 2 maanden lang opgemerkt dat ik soms om onverklaarbare reden gespannen was. Ook merkte ik dat naarmate het rijexamen dichter bijkwam, die spanning verder toenam.  

Dit beïnvloedde niet alleen mijn rijvaardigheden op een negatieve manier, maar zorgde er ook voor dat ik mij niet goed kon focussen op de daadwerkelijke rijlessen. Iedere keer tijdens de les dacht ik: ´kom op , je kan het´, maar toch blokkeerde er iets van binnen.  

Tijdens een coaching sessie van slechts een uurtje heeft Rik me geleerd hoe ik deze mentale uitdaging eenvoudig kon overwinnen via een tweetal oefeningen. Tijdens de eerstvolgende rijles merkte mijn rijinstructeur een hele verbetering in mijn rijgedrag en complimenteerde me dat ik zo vooruit was gegaan.

Zelf heb ik ook gemerkt dat ik me niet langer gespannen voel, waardoor ik me nu veel beter kan richten op de rijlessen zelf en veel meer controle heb in tal van situaties zonder dat ik daar bewust voor wat hoef te doen. En de gedachte aan het rijexamen doet me nu eerder verlangen om het te realiseren dan dat het nog langer vat op me heeft.  

Mensen die kampen met dergelijke mentale uitdagingen en daar zelf niet uitkomen kan ik dus vertellen dat je hier eenvoudig iets aan kunt laten doen via mental caoching. Ik heb zo´n sessie met Rik als zeer plezierig en effectief ervaren. Op een rustige en persoonlijke manier heeft me geholpen om een betere en veiligere bestuurder te worden en veel meer te kunnen genieten van mijn verdere leerproces daartoe. 

Jacqueline Steenken

Afspraak maken?

Optie 1: contact pagina  Optie 2: online aanmeldprocedure
 
 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training