Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching case studies & citaten arrow Soepel presenteren voor publiek
E-mail

PC  

Soepel presenteren voor publiek

Coaching case studies

 

Case studie 1: 

Mijn presentatie vaardigheden zijn met 500 % gegroeid, dankzij het inzicht van Paul Boross. Ik heb nu zoveel vertrouwen om zelfs grappen in mijn presentaties te verwerken, wat een zeer krachtig effect heeft op het publiek en mijn verkoop cijfers.

GW   

Verkoop Directeur, Farmaceutisch Bedrijf   

 

Case studie 2: 

"Samen met mijn persoonlijke coach heb ik bij GCC Coaching & Training gewerkt aan een uitdaging die van mij werd gevraagd in mijn werk omgeving, waarbij ik niet het vertrouwen kon vinden in mij zelf op een goede afloop, namelijk het geven van een presentatie voor een grote groep mensen.

De gedachte hieraan maakte mij zenuwachtig en het gebrek aan vertrouwen in mij zelf en een goede afloop van de presentatie was ver te zoeken. Op een leuke en snelle manier heeft mijn coach me geholpen om met deze situatie om te kunnen gaan op een manier die bij mij past, namelijk rustig en op mijn gemak, zonder angst maar op basis van vertrouwen in mij zelf en een goede afloop.

Gelijk na de coaching sessie hebben we getest of de coaching gewerkt had. In een fictieve situatie merkte ik al direct dat ik heel anders met zo´n situatie om kon gaan. De ultieme test kwam 2 weken later toen ik de bewuste presentatie daadwerkelijk moest geven. Ongelooflijk maar waar, de uitkomst daarvan was precies wat ik wilde. Ik was rustig en op mijn gemak waardoor ik een hele goede presentatie heb gegeven die dag en heb kunnen genieten van het proces.

En wat ik ook gemerkt heb is dat zelfvertrouwen in andere terreinen van mijn leven is gegroeid. Mooi hoor!"

M. N.

Afspraak maken?

Optie 1: contact pagina  Optie 2: online aanmeldprocedure
 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training