Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching case studies & citaten arrow Uitstelgedrag overwinnen
E-mail

PC  

Uitstelgedrag overwinnen

Coaching case studie

 

Bij GCC Coaching & Training heb ik met Rik op een leuke en snelle manier gewerkt aan mijn persoonlijke uitdaging om cold calling (het bellen van nieuwe klanten), wat ik binnen mijn werk toepas, leuk te vinden.

Voorheen vond ik cold calling vaak niet echt leuk of zelfs wel irritant. Ik wist dat ik het kon, maar omdat ik het irritant vond schoof ik het vaak voor me uit. Ongelooflijk maar nadat ik gecoached ben op dit proces is mijn motivatie over cold calling werkelijk 100 %.

En wat ik gemerkt heb is dat de coaching sessie mijn zelfvertrouwen in andere facetten van mijn leven ook sterk heeft verbeterd. Als ik nu geconfronteerd wordt met een situatie waarvan ik spontaan denk dat ik door ´de zure appel´ heen moet bijten ben ik nu in staat om mijzelf in een handomdraai zo te conditioneren dat de zure appel een hele zoete appel wordt.

Waardoor ik eenvoudig vol vertrouwen kan doen wat ik moet doen om de doelen te realiseren die ik nastreef in mijn leven."

Chris de Graaff

Afspraak maken?

Optie 1: contact pagina  Optie 2: online aanmeldprocedure
 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training