Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching case studies & citaten arrow Verlost van nare gewoontes
E-mail

PC

Verlost van nare gewoonte´s

Coaching case studie

 

Ruim 20 jaar beet ik al op mijn nagels waar ik heel graag van af wilde omdat ik het géén fijn gezicht vond naar anderen en soms onzeker werd over de lelijke uitstraling van mijn handen.  

Voorheen had ik van alles geprobeerd om er mee te stoppen, zoals bv middelen op je nagels smeren, echter niets hielp!  Direct na de coaching sessie merkte ik al dat de drang om daadwerkelijk te gaan bijten voorbij was toen ik gevraagd werd om het te doen.  

Dat wilde ik natuurlijk ook graag in de praktijk testen. Voorheen had ik namelijk de drang tot nagelbijten niet langer dan 3 dagen kunnen weerstaan. Ondertussen heb ik ook in de praktijk ruimschoots ontdekt dat deze mentale drang nu voorbij is.

 

Ongelooflijk, maar met 1 coaching sessie van 30 minuten bij GCC Coaching & Training ben ik van nagelbijten af en de gelukkige bezitter van mooie handen en nagels. 

 

Een apart maar geweldig gevoel, omdat ik nu geleerd heb hoe dit soort nare gewoontes eenvoudig om te buigen in gewenste gewoontes, waardoor ik me sterker voel.    

 

G.J.D.

Afspraak maken?

Optie 1: contact pagina  Optie 2: online aanmeldprocedure
 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training