Home arrow Organisatie arrow Commitment voor resultaat
E-mail

Commitment

Commitment voor resultaat 

Zonder commitment is gewenst resultaat vaak moeilijk realiseerbaar. Napoleon Hill ontdekte al jaren geleden dat daar vaak een groot verlangen aan vooraf gaat om iets werkelijk te willen bereiken. Zoals u hierboven kunt lezen noemde hij dat doelgerichtheid!

GCC Coaching & Training is in haar dienstverlening naar opdrachtgevers doelgericht en geeft commitment voor resultaat voor u als klant. Waarom? Omdat we geloven waar we voor staan! Simpeler kunnen we het niet stellen.

Dat vereist dan ook aandacht om vooraf zorgvuldig vast te stellen of we ook de competenties en vaardigheden in huis hebben om dat te doen wat er van ons gevraagd wordt. Daar besteden we gedurende het 'intake proces' voor nieuwe opdrachten dan ook veel aandacht aan. Of dat nu is voor iemand die privé een beroep op ons doet voor coaching ondersteuning of bij grotere opdrachten in het bedrijfsleven.

Binnen veel van onze 'standaard' dienstverlening kunt u dit commitment voor resultaat al terugvinden. Zo werken we bv bij mental coaching ondersteuning vaak met een 'geen resultaat - geld terug garantie' of bieden we bij bepaalde training programma's een '100 % tevredenheid garantie'.

Ook voor maatwerk ondersteuning nodigen we onze klanten van harte uit samen vooraf goed af te stemmen over de doelgerichtheid van de projecten die we met elkaar aangaan en het gezamenlijk succes dat we daarbij nastreven.

Iemand stelde ooit dat wanneer we ons richten op de obstakels het doel vaak verdwijnt. En wanneer we ons richten op het doel de obstakels verdwijnen. Daarom geven wij de voorkeur aan doelgerichtheid. U toch ook?

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training