Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow De Kunst Van Be´nvloeding arrow 4 Persoonlijke Motivatie

De Kunst Van Beïnvloeding - Persoonlijke Motivatie

4. PERSOONLIJKE MOTIVATIE

’’Wanneer je geïnspireerd bent door een goede zaak of een

bijzonder project zal je geest elke limiet ontstijgen.’’

  Pantanjali - 1ste eeuw voor Christus         

 

 Introductie

 

Module 1 

 

Module 2 

 

Module 3

 

Module 4 

 

 Klant reacties

  

De Training

Waarom wordt een persoon sterk gemotiveerd voor bepaalde zaken en niet voor andere zaken? En waarom kan een persoon soms alles bereiken wat hij of zij nastreeft en toch geen innerlijke voldoening vinden?

Als je goed leiding wilt geven aan je zelf of anderen zul je de ‘drivers’ moeten weten van persoonlijk handelen. Kunnen sturen op de regels waarmee we voor onszelf en anderen succes of mislukking afmeten bepaalt of we werkelijk gemotiveerd kunnen zijn en blijven voor iets. Een proces dat vaak op onbewust niveau plaatsvindt. Welke enorme positieve impact zou u bereiken als u dat onbewuste proces bewust kunt maken?

In de training Persoonlijke Motivatie reiken we u krachtige instrumenten aan voor het bereiken van diepgaande persoonlijke motivatie. Instrumenten afkomstig uit de neuro wetenschappen en gedragspsychologie w aar bijzonder weinig mensen het bestaan van weten. Die het succes dat u weet te boeken voor u zelf en in samenwerking met anderen sterk doen toenemen. We ‘entertrainen’ u direct in de 95 % zone van onbewust gedrag. Daar mag u veel van verwachten!

U leert het persoonlijk besturingssysteem voor een beoordeling van uw hersenen of die van anderen achterhalen. Het systeem dat bepaalt hoe u beoordeelt of iets goed is of slecht, of iets u motiveert of niet. En daar ook nog eens op sturen voor het bereiken win-win situaties.

U zult merken dat het potentieel dat u in u zelf of anderen weet aan te spreken enorm zal toenemen doordat u vooraf leert sturen op congruentie tussen handelen en gewenste uitkomst. Zodat u en de mensen waar u mee samenwerkt niet alleen sterk gemotiveerd zijn en blijven voor het bereiken van werkelijk gewenste doelstellingen, maar veel meer innerlijke voldoening ervaren.

 

Voor wie?

Deze zeer moderne training is bedoeld voor algemeen zakelijk gebruik. Voor leidinggevenden en mensen in uitvoerende functies die daarbij actief samenwerken met anderen, zowel intern als extern.

 

Aanvullende informatieBrochure De Kunst Van Beïnvloeding

U kunt uw verzoek voor een aanvullende informatie brochure over deze training kenbaar maken via onderstaande registratie procecure. Deze stappen kunt u in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat u zich heeft geregistreerd en bent ingelogd op onze website kunt u de aanvullende informatie brochure aanvragen onder het gedeelte 'programma info aanvragen' in het extra navigatie menu wat dan voor u verschijnt.

 

  

Vast bespreekbaar maken met anderen?

Download een kort overzicht met relevante informatie vooruitlopend op de aanvullende informatie brochure!

 

Aanmeldingsprocedure Trainingen

Om je aan te melden voor trainingen doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, vrijblijvend registreren als gebruiker voor onze website
Vul je gegevens in om je vrijblijvend te registreren als gebruiker voor onze website. Je krijgt dan toegang tot aanvullende informatie op onze website.                       

                                                                                    
                                                                                    

stap 2, aanvullende programma info opvragen en / of aanmelden programma            

Nadat je je via de vorige stap vrijblijvend hebt geregistreerd en bent ingelogd op onze website verschijnt aan de rechterkant van de pagina een speciaal gebruikers menu waaruit je nu kunt kiezen. O.a. met de opties om aanvullende informatie op te vragen of je direct aan te melden voor 1 van onze programma's. 

 

stap 3, andere mensen eenvoudig informeren, wordt zeer gewaardeerd!

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŰren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training