Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow De Kunst Van Be´nvloeding arrow 1 Verbeter Werkrelaties

De Kunst Van Beïnvloeding - Verbeter Werkrelaties
1. VERBETER WERK RELATIES

’Als je iemand voor je zaak wilt winnen, overtuig hem dan eerst dan je zijn oprechte vriend bent’.

Abraham Lincoln         

 Introductie

 

Module 1 

 

Module 2 

 

Module 3

 

Module 4 

 

 Klant reacties

 

De Training

Veel van ons gedrag vind automatisch plaats. Onderzoekers hebben aangetoond wel 95 %. Dat betekent dus dat onze vrije wil maar voor 5 % ons dagelijks gedrag bepaalt en daarmee de resultaten die we boeken.

Is dat eng? Nee, helemaal niet. Het betekent dat we allemaal een enorme groei potentie hebben als we leren hoe we dat onbewuste proces veel bewuster voor ons kunnen laten werken. Voor ons zelf en in omgang met anderen.

In de training Effectieve Verstandhouding onthullen we u de handleiding om eindelijk te kunnen sturen op onbewuste communicatieprocessen. Vaardigheden afkomstig uit de neuro wetenschappen en gedragspsychologie waar bijzonder weinig mensen het bestaan van weten maar die wel bepalend zijn voor het succes dat we al dan niet boeken in samenwerking met anderen! We ‘entertrainen’ u direct in de 95 % zone van uw onbewuste gedrag. Daar mag u veel van verwachten!

Wat u na deelname aan deze training zult merken is dat uw resultaten in omgang met anderen aanzienlijk zullen verbeteren doordat u leert aansluiten bij het onbewuste communicatieproces van ieder mens. U leert op onbewust niveau een magische vertrouwensband te smeden wat mensen tot partners maakt. Mensen zullen graag met u samenwerken en gemakkelijk informatie delen, waardoor gewenste resultaten in samenwerking met anderen veel sneller worden bereikt.  

 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor algemeen zakelijk gebruik. Overal waar mensen samenwerken, intern of met externe partijen.

‘Interessant, leerzaam, praktijkgericht, veel nieuwe kennis en ideeën met technieken die je de volgende dag al kan toepassen in je dagelijkse werkzaamheden‘.

Willen van de Kerkhof, Directeur Creaforti

 

’Verbeter Werkrelaties is zeer leerzaam om succesvoller te worden in omgang met anderen. Je leert over onbewuste communicatieprocessen, wat leidt tot meer omzet en verkopen in mijn functie‘.

Richard Zoelen, regio sales manager Eurofone

 

Aanvullende informatieBrochure De Kunst Van Beïnvloeding

U kunt uw verzoek voor een aanvullende informatie brochure over deze training kenbaar maken via onderstaande registratie procecure. Deze stappen kunt u in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat u zich heeft geregistreerd en bent ingelogd op onze website kunt u de aanvullende informatie brochure aanvragen onder het gedeelte 'programma info aanvragen' in het extra navigatie menu wat dan voor u verschijnt.

 

  

Vast bespreekbaar maken met anderen?

Download een kort overzicht met relevante informatie vooruitlopend op de aanvullende informatie brochure!

 

Aanmeldingsprocedure Trainingen

Om je aan te melden voor trainingen doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, vrijblijvend registreren als gebruiker voor onze website
Vul je gegevens in om je vrijblijvend te registreren als gebruiker voor onze website. Je krijgt dan toegang tot aanvullende informatie op onze website.                       

                                                                                    
                                                                                    

stap 2, aanvullende programma info opvragen en / of aanmelden programma            

Nadat je je via de vorige stap vrijblijvend hebt geregistreerd en bent ingelogd op onze website verschijnt aan de rechterkant van de pagina een speciaal gebruikers menu waaruit je nu kunt kiezen. O.a. met de opties om aanvullende informatie op te vragen of je direct aan te melden voor 1 van onze programma's. 

 

stap 3, andere mensen eenvoudig informeren, wordt zeer gewaardeerd!

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŰren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training