Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow De Kunst Van Be´nvloeding arrow 2 State Management

De Kunst Van Beïnvloeding - State Management
2. STATE MANAGEMENT

’’Het is de geest die goed of kwaad maakt, die rampzalig of gelukkig maakt, rijk of arm’’.

Edmund Spenser     

 Introductie

 

Module 1 

 

Module 2 

 

Module 3

 

Module 4 

 

 Klant reacties

 

De Training

Zijn er soms dagen en situaties in uw leven waarop u zich wellicht onoverwinnelijk voelt in uw professionele rol? U verkeert als het ware in een soort ‘flow’ toestand, waarbij alles wat u aanraakt in goud verandert. Hoe het komt weet u wellicht niet, maar u merkt gewoon dat dit uw moment is. En zijn er soms dagen of situaties waarin het tegenovergestelde het geval is?

Wat u mogelijk al weet is dat als u handelt met een innerlijk gevoel van absoluut vertrouwen in een succesvolle uitkomst, uw communicatie en gedrag anders zijn dan wanneer u zich onzeker voelt of merkt dat bepaalde emoties u hinderen het beste uit u zelf te halen. Maar hoe manage je nu dat (onbewuste) mentale proces, zodat het voor je werkt i.p.v. tegen je.

In de training State Management reiken we u krachtige instrumenten aan waarmee u uw innerlijke staat positief leert beïnvloeden. Instrumenten afkomstig uit de neuro wetenschappen en gedragspsychologie waar bijzonder weinig mensen het bestaan van weten. Die het succes dat u weet te boeken sterk doen toenemen. We ‘entertrainen’ u direct in de 95 % zone van onbewust gedrag. Daar mag u veel van verwachten!

Wat u na deelname aan deze training zult merken is dat u zelf in staat bent te bepalen in welke innerlijke staat u verkeert voorafgaand aan een bepaalde handeling die u wilt of dient te verrichten. Zodat u een enorme positieve invloed heeft op het succes dat u realiseert, voor u zelf en in omgang met anderen.

 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor algemeen zakelijk gebruik.

 

Aanvullende informatieBrochure De Kunst Van Beïnvloeding

U kunt uw verzoek voor een aanvullende informatie brochure over deze training kenbaar maken via onderstaande registratie procecure. Deze stappen kunt u in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat u zich heeft geregistreerd en bent ingelogd op onze website kunt u de aanvullende informatie brochure aanvragen onder het gedeelte 'programma info aanvragen' in het extra navigatie menu wat dan voor u verschijnt.

 

  

Vast bespreekbaar maken met anderen?

Download een kort overzicht met relevante informatie vooruitlopend op de aanvullende informatie brochure!

 

Aanmeldingsprocedure Trainingen

Om je aan te melden voor trainingen doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, vrijblijvend registreren als gebruiker voor onze website
Vul je gegevens in om je vrijblijvend te registreren als gebruiker voor onze website. Je krijgt dan toegang tot aanvullende informatie op onze website.                       

                                                                                    
                                                                                    

stap 2, aanvullende programma info opvragen en / of aanmelden programma            

Nadat je je via de vorige stap vrijblijvend hebt geregistreerd en bent ingelogd op onze website verschijnt aan de rechterkant van de pagina een speciaal gebruikers menu waaruit je nu kunt kiezen. O.a. met de opties om aanvullende informatie op te vragen of je direct aan te melden voor 1 van onze programma's. 

 

stap 3, andere mensen eenvoudig informeren, wordt zeer gewaardeerd!

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŰren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training