Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow De Kunst Van Be´nvloeding arrow 3 Coachend Leiderschap

De Kunst Van Beïnvloeding - Coachend Leiderschap
3. COACHEND LEIDERSCHAP

’’De mens is niet de schepping van omstandigheden. Omstandigheden zijn de schepping van de mens’’

Benjamin Disraeli      

 Introductie

 

Module 1 

 

Module 2 

 

Module 3

 

Module 4 

 

 Klant reacties

 

De Training

Wat mensen zeggen is over het algemeen tamelijk vaag. Bovendien zitten er vaak allerlei overtuigingen in taal verborgen die onbewust remmend werken op handelen en daarmee het resultaat dat mensen boeken.

En waarom is het zo dat de ene persoon in een bepaalde situatie zeer succesvol kan zijn met een mentale strategie die voor hem of haar werkt en diezelfde persoon in een andere situatie zichzelf onbewust frustreert met een afwijkende mentale strategie. Zou het mogelijk zijn om de mentale programma’s die mensen onbewust afdraaien in hun hoofd te achterhalen, te kopiëren en te verplaatsen naar een andere context?

In de training Coachend Leiderschap reiken we u krachtige coaching instrumenten aan voor het bereiken van inzicht en motivatie. Instrumenten afkomstig uit de neuro wetenschappen en gedragspsychologie waar bijzonder weinig mensen het bestaan van weten. Die het succes dat u weet te boeken in samenwerking met anderen sterk doen toenemen. We ‘entertrainen’ u direct in de 95 % zone van onbewust gedrag. Daar mag u veel van verwachten!

Niet in de laatste plaats doordat u leert aansluiten bij individuele mentale programma’s en succes strategieën die mensen motiveren. U leert omgaan met gevorderde taal technieken die de gelegenheid geven overtuigen te wijzigen, communicatiestoornissen te voorkomen en u snel laten ontdekken wat mensen nu feitelijk bedoelen. Zodat afspraken kunnen worden gemaakt die maar voor één uitleg vatbaar zijn en de efficiency en het plezier van samenwerking sterk zal verbeteren.

 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor algemeen zakelijk gebruik. Voor leidinggevenden en mensen in uitvoerende functies die daarbij actief samenwerken met anderen, zowel intern als extern.

  

Aanvullende informatieBrochure De Kunst Van Beïnvloeding

U kunt uw verzoek voor een aanvullende informatie brochure over deze training kenbaar maken via onderstaande registratie procecure. Deze stappen kunt u in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat u zich heeft geregistreerd en bent ingelogd op onze website kunt u de aanvullende informatie brochure aanvragen onder het gedeelte 'programma info aanvragen' in het extra navigatie menu wat dan voor u verschijnt.

 

  

Vast bespreekbaar maken met anderen?

Download een kort overzicht met relevante informatie vooruitlopend op de aanvullende informatie brochure!

 

Aanmeldingsprocedure Trainingen

Om je aan te melden voor trainingen doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, vrijblijvend registreren als gebruiker voor onze website
Vul je gegevens in om je vrijblijvend te registreren als gebruiker voor onze website. Je krijgt dan toegang tot aanvullende informatie op onze website.                       

                                                                                    
                                                                                    

stap 2, aanvullende programma info opvragen en / of aanmelden programma            

Nadat je je via de vorige stap vrijblijvend hebt geregistreerd en bent ingelogd op onze website verschijnt aan de rechterkant van de pagina een speciaal gebruikers menu waaruit je nu kunt kiezen. O.a. met de opties om aanvullende informatie op te vragen of je direct aan te melden voor 1 van onze programma's. 

 

stap 3, andere mensen eenvoudig informeren, wordt zeer gewaardeerd!

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŰren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training