Home arrow Organisatie arrow Competenties en Expertise arrow Effectiviteit
E-mail


Effectiviteit

"De meeste mensen bewegen niet in de richting van plezier en succes. De meeste mensen hebben daar ook geen plan voor. De meeste mensen hebben een plan om problemen te vermijden. Ze denken aan wat verkeerd kan gaan en vinden dat dan ook".

Richard Bandler

 

GCC Zambezi coaching en training programma´s

Binnen het thema effectiviteit ontwikkelen we bij GCC Coaching & Training korte en doelgerichte coaching en training programma´s die mensen ondersteunen om in verschillende facetten van hun leven te excelleren en prestaties te verbeteren.

Met excelleren bedoelen dat we u middels deze programma's in staat stellen de vaardigheden en inzichten te ontwikkelen die u ondersteunen op weg naar uw doel.

Doelen nastreven en realiseren is overigens niet iets wat ons inziens in de kern zal bijdragen aan het ervaren van plezier en geluk in uw leven. Dergelijke gevoelens kunt u wel ieder moment van de dag zelf creëren op basis van de technieken die in sommige van deze programma´s tot uitdrukking komen, maar staan ons inziens los van het realiseren van uw doelen.

De Zambezi coaching en training programma´s zijn bedoelt als steun in de rug op weg naar uw doel en helpen u verder snelheid te creëren door gebruik te maken van materiaal dat is samengesteld op basis van bewezen concepten, vaardigheden en input van mensen die excelleren op het onderwerp van een dergelijk coaching programma.

Als metafoor van deze programma´s gebruiken we de naam Zambezi, van de almachtige Zambezi rivier in Afrika waar je, niet geheel zonder gevaar voor eigen leven, met een boot kunt afdalen over de verschillende stroomversnellingen.

Mensen die onvoorbereid en zonder plan deze rivier te lijf gaan lopen grote kans op sommige momenten tijdens de afdaling door de stroming meegenomen te worden naar plaatsen waar ze liever niet willen uitkomen.

Mensen die weten wat hun doel is en een plan hebben hoe deze rivier af te dalen kunnen, indien ze tijdig reageren, de uitkomst van hun handelen bijstellen zodra ze merken dat dit niet in lijn is met hun doelstelling en plan. Reageer je te laat dan zal de rivier je alsnog meenemen in haar stroomversnelling.

De Zambezi coaching en training programma´s van GCC zijn bedoelt om u specifieke inzichten aan te reiken die u ondersteunen op weg naar u doel en u stimuleren in het aanscherpen van de vaardigheden die u helpen tijdens dit proces. Alle Zambezi coaching en training programma's zijn opgezet conform het GCC Meesterschap Leerconcept.

Hiermee kunt u goed voorbereid van start gaan, weet u hoe u dient bij te sturen indien dat nodig is en leert u om te gaan met situaties waar de stroming van uw persoonlijke levensrivier u dreigt mee te nemen in een richting waar u liever niet wilt uitkomen.

Met als uiteindelijk doel in staat te zijn maximaal te kunnen genieten van het pad dat u voor zichzelf heeft uitgestippeld op weg naar uw doel en u zelf optimaal in staat te stellen voor het bereiken van dat doel. Mogelijk als onderdeel van uw persoonlijke levenspad.

Waar u zeker niet altijd invloed zult hebben op de omstandigheden, maar waar u wel in staat bent op ieder moment zelf te bepalen welke betekenis u daar aan geeft, hoe u zich daarbij wilt voelen en hoe u daar mee om wenst te gaan.

Oftewel het bewust kunnen managen van uw mentale staat. Een belangrijke vaardigheid om uw persoonlijk levenslot in eigen handen te nemen.

In onderstaande tabel treft u een overzicht aan van ons huidige of binnenkort geplande effectiviteit aanbod middels specifieke Zambezi programma's.

Mocht een bepaalde hyperlink nog niet geactiveerd zijn om meer informatie in te winnen over het betreffende aanbod, dan betekent dit dat dit specifieke aanbod momenteel nog niet beschikbaar is.

Mocht u hierover toch vast wat meer willen weten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zambezi programmaToepassingWat is het?Wat levert het op?Programma module
Zambezi voor ondernemers (Startende) Ondernemers Lezing plus praktische oefeningMeer slagingskans voor succesvolle (toekomstige) ondernemingIntroductie workshop
  B.B.Meer slagingskans voor succesvolle (toekomstige) ondernemingVolledig programma
B.B. = Binnenkort Beschikbaar
Zambezi programmaToepassingWat is het?Wat levert het op?Programma module
Zambezi voor sollicitantenB.B.B.B.B.B.Praktische info
B.B. = Binnenkort Beschikbaar

 

 

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje