Home arrow Organisatie arrow GCC meesterschap leerconcept

GCC Meesterschap Leerconcept

'Oefening is de basis voor het goed aanleren van nieuwe vaardigheden' is een veel gehoorde claim, en bij GCC ondersteunen deze claim zeker.

Oefening is zeker noodzakelijk en helpt om bijzonder goed te worden en het niveau van 'onbewust competent' te bereiken voor nieuwe vaardigheden die je leert. Dat is wat we bedoelen met het GCC Meesterschap Leerconcept. Onbewust competent worden, oftewel het effectief kunnen toepassen van nieuwe vaardigheden zonder dat je daar nog bewust over hoeft na te denken.

Waarom is er zo'n verschil in het potentieel dat mensen weten te realiseren? Nog niet gelezen, ga dan naar gratis info! 
Artikel nog niet gelezen? Ga naar gratis info
Maar hoe kan iemand die nieuwe vaardigheden leert het best ondersteund worden met het bereiken van dit doel van persoonlijk meesterschap? Want dat is namelijk het niveau waar het rendement van investeringen het grootst is voor de persoon of het bedrijf dat investeert in nieuwe vaardigheden.

Lang hebben we ons zelf afgevraagd waarom de meeste training instituten slechts tot doel hebben om de kandidaat die getraind wordt op het niveau te brengen van 'net boven bekendheid met de materie'. En dan de deur te sluiten met de opmerking: 'gaat heen en wordt competent door veel zelfstandig te oefenen of kom nog eens langs zo nu en dan om wat te oefenen'.

Natuurlijk kun je deze route bewandelen en jezelf verbeteren met de juiste technieken en vaardigheden en genoeg doorzettingsvermogen om de 'trial & error' fasen met succes te doorstaan. Waarbij je het risico loopt om terug te vallen in oude gewoonten in de hectiek en waan van alle dag, zonder een persoonlijke coach die over je schouder meekijkt, die zelf dit pad heeft belopen en er voor je is om je te helpen je nieuwe vaardigheden verder en verder aan te scherpen.

Zonder dergelijke individuele aandacht zijn verkeerde vaardigheden sneller geïntroduceerd dan afgeleerd. En soms kan 1 uur individuele begeleiding goed zijn voor 10 uur begeleiding in een groep, waarbij vanuit sociaal oogpunt echt maatwerk leveren vaak moeilijk is. Zeker als u veel omvattende nieuwe concepten zult leren, zoals bv bij onze NLP trainingen, bestaat een grote behoefte bij veel kandidaten om de nieuwe materie na de formele training echt meester te worden middels persoonlijke en professionele begeleiding.

Bij GCC hebben we ons afgevraagd of we niet een alternatieve route konden creëren en een stapje harder konden lopen in onze gehele aanpak hoe wij klanten kunnen begeleiden die de logica zien en de ambitie hebben om het persoonlijk niveau van meesterschap te willen behalen.

Zou het niet fantastisch zijn als een expert je als mentor en persoonlijke coach kan ondersteunen om het niveau van persoonlijk meesterschap te behalen? En dat in de follow-up coaching en training het niet altijd uitmaakt waar je je fysiek bevindt, omdat er een online coaching en training infrastructuur is die dit proces ondersteund. Zodat we slim met elkaars tijd om kunnen gaan als daartoe de mogelijkheid bestaat. Zodat we de focus kunnen houden op jouw persoonlijke groei.

Waarbij alleen gewerkt wordt met die coaches die echt excelleren in hun vakgebied en in staat zijn om dit over te brengen op anderen. En als student zou je zelf kunnen besluiten wanneer je een beroep wilt doen op jouw persoonlijke coach en in welke hoedanigheid. Face to face of via onze technische infrastructuur vanuit huis, je werk of je vakantie verblijf met je voeten in het zand (en verbinding tot het internet). Waarna jouw coach een aanvullend en persoonlijk afgestemd on-line training programma kan klaarzetten en je hier op kan coachen. Zodat jij steeds beter en beter wordt in het toepassen van je nieuwe vaardigheden totdat het een tweede natuur is.

Maar het GCC Meesterschap Leerconcept gaat verder dan alleen weken met een persoonlijke professionele coach binnen onze programma´s en het bieden van een technische infrastructuur om naast uw verantwoordelijkheden in uw professionele - en sociale leven eenvoudig tijd te kunnen maken voor verdere groei. Op tal van manieren zult u ervaren dat wij net dat stapje harder voor u lopen om persoonlijk meesterschap te stimuleren.

Daarom hebben we het GCC Meesterschap Leerconcept ontwikkelt, omdat onze business niet bestaat uit het verzorgen van trainingen, maar er voor zorgen dat onze klanten optimaal in de gelegendheid worden gesteld om maximaal resultaat te boeken.

Dat is toch logisch, of niet soms? Dat is de manier hoe kampioenen worden gecreëerd in de sport. Omdat na de formele training de uitdaging pas echt begint en verschil van uitkomst in resultaat in kleine details kan zitten. Dus waarom zou je niet jezelf de gelegenheid bieden om persoonlijk kampioen te worden en de rijpe vruchten plukken van het niveau waar je nieuwe vaardigheden het meest zullen renderen, te weten:

MEESTERSCHAP!

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje