Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching programma's arrow Gewenste ipv nare gewoonte
E-mail
   

Gewenste ipv nare gewoonte

Neem supersnel afscheid van je nare gewoonte

en vervang deze voor een gewenste gewoonte!

 

 

Pagina navigatie overzicht

- Introductie

- Een proces waar veel mensen zelf niet uit komen

- Hoe het wel kan op een leuke en snelle manier

- Voorbeeld van iemand die je voorging

- Investeringen

- Tevredenheidgarantie

- Afspraak maken

 

 

INTRODUCTIE

We hebben allemaal soms last van nare gewoontes. We slapen bv niet genoeg, bijten op onze nagels, eten te veel junk food of snoepen regelmatig, stellen sporten of andere belangrijke persoonlijke projecten constant uit, raken snel geïrriteerd van het gedrag van anderen, etc, etc, etc.

Het lijstje wat je aan voorbeelden waar mensen mee rondlopen en van af willen is eindeloos.

naar top

 

 

Een proces waar veel mensen zelf niet uit komen

Als je er over nadenkt zul je waarschijnlijk met ons eens zijn dat zo´n nare gewoonte plots in je leven verscheen zonder dat je daar enige moeite voor hebt hoeven doen.

Waarschijnlijk had je er weinig last van totdat iemand je er op attendeerde. Of wellicht ben je zelf tot het inzicht gekomen dat het niet langer past bij de persoon die je feitelijk bent of wilt zijn.

Wellicht heb je ondertussen net als veel mensen geprobeerd hier op rationeel, bewust niveau, zelf van af te komen. En misschien heb je ook al ontdekt dat dit vaak een langdurige veranderingstraject wordt waarbij je het doel niet hebt behaald, of zeer kortstondig doordat terugval in oud gedrag plaatsvond.

En na verloop van tijd geef je het dan maar op, terwijl dat feitelijk niet is wat je wilt.

naar top

 

 

Hoe het wel kan op een leuke en snelle manier

Bovenstaand proces van ´trial & error´ kan eenvoudig worden verklaard doordat dit soort gedrag vaak op onbewust niveau plaatsvindt.

Ook de wetenschap heeft onderkent dat ons onderbewuste vaak alles bepalend is voor het gedrag wat we tonen en de resultaten die we daarmee weten te realiseren.

Met deze mental coaching sessie leren we je controle te nemen over je ongewenste gedrag en je nare gewoonte om te zetten in een gewenste gewoonte. We leren je op een leuke manier te sturen op je eigen gedrag op onbewust niveau en daarmee op een hele snelle manier blijvend resultaat te bereiken in de door jouw gewenste richting.

Net zo snel als de ongewenste gewoonte daar was zal hij weer verdwenen zijn en vervangen voor door jouw gewenst gedrag. Een bijkomend voordeel van de methode´s die we gebruiken is dat ze je in staat stellen om in de toekomst veel vaker zelf te kunnen sturen op je eigen gewenste gedrag. En uiteindelijk is alleen je eigen gedrag datgene waarmee je direct invloed uitoefend op het succes van jouw levenspad.

naar top

 

 

Voorbeeld van iemand die je voor ging

Ruim  20 jaar beet ik al op mijn nagels waar ik heel graag van af wilde omdat ik het géén fijn gezicht vond naar anderen en soms onzeker werd over de lelijke uitstraling van mijn handen.  

Voorheen had ik van alles geprobeerd om er mee te stoppen, zoals bv middelen op je nagels smeren, echter niets hielp!  

Direct na de coaching sessie merkte ik al dat de drang om daadwerkelijk te gaan bijten voorbij was toen ik gevraagd werd om het te doen. Dat wilde ik natuurlijk ook graag in de praktijk testen. 

Voorheen had ik namelijk de drang tot nagelbijten niet langer dan 3 dagen kunnen weerstaan. Ondertussen heb ik ook in de praktijk ruimschoots ontdekt dat deze mentale drang nu voorbij is.

Ongelooflijk, maar met 1 coaching sessie van 30 minuten bij GCC Coaching & Training ben ik van nagelbijten af en de gelukkige bezitter van mooie handen en nagels.  

Een apart maar geweldig gevoel, omdat ik nu geleerd heb hoe dit soort nare gewoontes eenvoudig om te buigen in gewenste gewoontes, waardoor ik me sterker voel.   

G. J. D.   

naar top

 

 

INVESTERINGEN

Investeringen voor individuele coaching zijn vaak persoon - en context afhankelijk. Eenvoudigweg omdat ieder mens met een uniek vertrekpunt bij ons aanklopt.

Keerzijde van investeringen is het resultaat dat je mag verwachten. Daarom werken wij voor onze klanten met commitment voor resultaat (zie ook onderstaande tevredenheidgarantie).

Om die belofte waar te maken besteden we tijdens het intake proces ook veel aandacht aan het helder krijgen van je hulpvraag. Zo vult bijvoorbeeld iedere nieuwe klant standaard onze coaching vragenlijst in als eerste stap. Met de toepasselijke naam ´getting real´, oftewel hoe graag wil je veranderen?

Daarna ontvang je van ons een indicatie met welke investeringen je rekening dient te houden en welke resultaten je mag verwachten. Op die manier weet je van tevoren duidelijk waar je aan toe bent.

Als je wilt concretiseren voor jouw situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons. Indien gewenst adviseren we je daarbij ook over eventuele vergoeding vanuit je zorgverzekeraar.

naar top

 

 

TEVREDENHEIDGARANTIE

 De gewenste uitkomst wordt direct na afloop met je getest. Als je dan constateert dat je niet tevreden bent met het bereikte resultaat krijg je al je geld direct terug. 

Echter, door onze specialisatie en de manier van werken kunnen we deze belofte voor tevredenheid ook waarmaken voor je in de praktijk.  

Daarom vertellen we je hier met trots dan nog nooit een klant achteraf een beroep heeft gedaan op deze tevredenheidgarantie. Maar het geeft je bij aanvang vast de garantie dat we volledig dienend zijn aan jouw succes.

Dus eerst jouw succes, dan pas ons succes. Alles dus te winnen voor je!

naar top

 

 

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken voor deze mental coaching sessie kun je gebruik maken van onderstaande aanmeldingsprocedure. Deze stappen kun je in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat je bent geregistreerd (stap 1) en ingelogd op onze website kun je je direct aanmelden (stap 2) via het menu 'inschrijven voor coaching' dat dan zichtbaar voor je wordt.

Hierna ontvangt je van ons een 'coaching intake formulier' om samen nauwkeurig vast te stellen of we ook in staat zijn je verwachtingen waar te maken. Bij positieve uitkomst zullen we daarna in onderling overleg een afspraak plannen.

De coaching kan plaatsvinden op 1 van onze coaching locaties of op een door jou gewenste locatie. Mocht je van tevoren vrijblijvend nader willen afstemmen, dan kan dat via de mogelijkheden die je daarvoor aantreft op onze contact pagina.

naar top 

 

Overzicht van al onze mental coaching programma's 

 

Overzicht van onze training programma's en workshops 

 

Aanmeldingsprocedure Coaching Sessies

Om je aan te melden voor coaching  sessies doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, registreren als gebruiker                                                                                               
                                                                                                 

 

stap 2, aanmelden voor programma


 

stap 3, andere mensen informeren

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training