Home arrow Wat als succes gegarandeerd was?
E-mail

Wat zou je doen als succes gegarandeerd was?

 

Wat zou je het allerliefste in deze wereld willen doen als succes absoluut gegarandeerd was? Wat raakt je persoonlijk zo diep dat het je in vervoering brengt en je hart doet bruisen van energie?

Zou je dan nog hetzelfde doen als gisteren of zou je iets compleets anders doen als je wist dat werkelijk alles en iedereen jou ten dienste stond om dat te kunnen vervullen?

Hoe ver wijzig je van koers? Een klein beetje maar of extreem?

En als je wijzigt van koers en de nieuwe werkelijkheid invulling geeft, wetende dat het al een succes zal zijn vanaf de start, welke boodschap geef je daarmee af over de diepere betekenis van jouw leven hier op aarde?

Wordt je grote honger gestild? Kun je dan eindelijk in vrijheid leven alsof iedere dag de laatste is?

 

"De Bosjesmannen in de Kalahari woestijn spreken van 2 vormen van honger. Er is de grote honger en er is de kleine honger. De kleine honger wil eten voor de buik; maar de grote honger, de grootste van allemaal, is de honger naar betekenis....
Er is uiteindelijk maar één ding dat een persoon heel erg bitter maakt van binnen, en dat is aan het einde te weten een leven zonder betekenis te hebben geleefd.
Er is niets mis met het zoeken naar geluk... Maar van veel meer waarde voor de ziel.....is iets dat veel groter is dan gelukkig of ongelukkig zijn, en dat is betekenis. Want betekenis overstijgt alles.
Zodra wat je doet betekenis heeft is het irrelevant of je gelukkig of ongelukkig bent. Je bent voldaan. Je bent niet langer alleen in je levenskracht, je bent verbonden - je hebt je bestemming gevonden." 
Sir Laurens van der Post in de film 'Langzaam haasten'

 

In hoeverre leef jij het leven waarvoor je geschapen was?

Download hier vrijblijvend onze brochure 

 

 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training