Home arrow Organisatie arrow Competenties en Expertise arrow Coaching
E-mail

Introductie tot coaching  

Introductie tot coaching

"Er kan weinig verschil zijn tussen de ene en de andere persoon, maar het kleine beetje verschil dat er is kan zeer belangrijk zijn."

William James

 

Coaching vanuit een privé of zakelijke situatie kan soms zeer effectief zijn om mensen te ondersteunen met het creëren van inzicht en draagvlak voor succesvolle groei en verandering en het verbeteren van bepaalde prestaties.

GCC werkt als accelerator voor mens en organisatie het beste uit zichzelf te halen en prestaties te verbeteren. Op tal van terreinen staan onze coaches mensen hier voor bij. Onze coaching specialisatie ligt hierbij op het terrein van mental coaching.

Voor een overzicht van specifieke mental coaching toepassingen verwijzen wij u graag onze pagina met coaching en training programma's.

Mocht u daar niet aantreffen wat u zoekt, of met ons willen afstemmen of we u kunnen ondersteunen met uw persoonlijk vraagstuk, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creëren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training