Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow Maatwerk programma's

Maatwerk programma's

Maatwerk programma's

GCC Coaching & Training is een onafhankelijke partner van bedrijven, professionals, (top) sporters en particulieren voor advies, training en coaching van menselijk potentieel. 

Naast onze standaard training programma's en workshops stellen wij regelmatig maatwerk programma's samen die specifiek voldoen aan de wensen van onze klanten.

We kunnen hierbij gebruik maken van delen van onze bestaande programma's die worden toegespits op de situatie bij de klant maar ook een volledig nieuwe training ontwikkelen.

Hieronder treft u ter inspiratie enkele voorbeelden aan van maatwerk programma´s.

Klant         Programma        Toelichting 
Groot landelijk opererend bedrijf Partner performance Ondersteuning voor aanscherpen zakelijke resultaten via indirecte verkoop kanaal. Inzicht in integrale bedrijfsvoering, vergroten ondernemerschap en teambuilding.
     
Dienstverlener Anders ondernemen 

Pro-actief sturen op life satisfaction van medewerkers i.p.v. reactief ziekteverzuim terugdringen. Denken en acteren om het creatieve brein en de talenten van de mens te ontplooien als de basis van zakelijk en persoonlijk succes.

     
Bedrijf werkzaam in gezondheidszorg Breakthrough coaching voor inzicht en motivatie Trainen van professionele begeleiders om clienten te coachen op motivatie.
     
Gemeente Winnen van jezelf voor een betere toekomst  Het verschil tussen mensen die gemakkelijk slagen en mensen die daar moeite mee hebben wordt vaak mentaal bepaald. Dit programma gaat hier expliciet op in en biedt praktische instrumenten om het verschil te maken.

 

Afstemmen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Via de getoonde mogelijkheiden op onze contact pagina of via een terugbel notitie kunt u ons benaderen om af te stemmen over de mogelijkheden van een maatwerk coaching en / of training programma voor uw organisatie op het gebied van prestatie verbetering, persoonlijke groei en leiderschap.

 
Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook geÔnteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training