Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching programma's arrow Mentale Sport Kracht
E-mail
Mentale Sport Kracht

Mentale Sport Kracht

Betere prestaties voor (top) sporters door mentale kracht!

Checklist voor (top) sporters
 
Nodig tijdens de wedstrijd
Aanwezig
Fysiek gezond lichaam
V
Conditie
V
Techniek
V
Spelinzicht
V
Goed materiaal
V
V

 

 

Winnen van je zelf

Waarom kan een sporter op bepaalde momenten zijn beste spel tonen en op andere momenten geen grotere tegenstander aantreffen dan zichzelf? Die persoon in je hoofd die soms ondersteunend is aan het excelleren van je technisch kunnen, maar die op andere momenten je techniek laat verbleken als sneeuw voor de zon.

Vanuit GCC begeleiden we (top) sporters via mental coaching om hun sport prestaties te verbeteren door het leren aanspreken van hun mentale kracht. Het is de vaardigheid voor potentieel versnelling uit bovenstaande checklist waarmee een sporter zijn of haar beste spel kan spelen op momenten dat het telt, of juist niet!

Dat doen we door sporters te helpen met krachtige technieken die dat proces ondersteunen, zodat de innerlijke staat van sporters niet langer storend is om hun beste spel te spelen waar ze technisch al alles voor in huis hebben. Noem het maar mentale sport kracht op bestelling!

 

 

Voorbeelden

Om bovenstaande te bereiken coachen we (top) sporters kort en intensief middels onze functionele expertise gebieden die dit mogelijk maken. Hieronder treft u kort onafhankelijke informatie aan over somige van deze gebieden waarmee we (top) sporters faciliteren de versnelling in te zetten naar hun ware sport potentieel!

Neuro Linguïstisch Programmeren (vaak in combinatie met hypnose) wordt in de sport veel gebruikt door internationale top atleten die bekend zijn om hun top prestaties. Golfer Tiger Woods, in 2007 sinds enkele jaren de onbetwiste nr 1 golfer in de wereld, gebruikt de technieken om geconcentreerd te blijven tijdens de competitie.

Ian Woosnam, de man die in 1991 de beste golfer ter wereld was en de winnaar van het prestigieuze Amerikaanse 'masters toernooi', zei heel simpel het volgende: 'NLP heeft mijn spel beter gemaakt, het zal dat van u ook beter maken'.

De top triatleet uit Nieuw Zeeland, Steve Gurney, zei: 'Ik ben zeer veel dank verschuldigd aan NLP en het werk wat we gedaan hebben voor de 'kust tot kust wedstrijd'. Het heeft mijn denken 180 graden doen draaien met als resultaat een enorme besluitvaardigheid en vastberadenheid. De dag van de wedstrijd was om van te genieten en eigenlijk zeer gemakkelijk'.

 

 

Afspraak maken

Om een afspraak te maken voor deze mental coaching sessie kunt u gebruik maken van onderstaande aanmeldingsprocedure. Deze stappen kun je in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat u bent geregistreerd (stap 1) en ingelogd op onze website kunt u zich direct aanmelden (stap 2) via het menu 'inschrijven voor coaching' dat dan zichtbaar voor u wordt.

Hierna ontvangt u van ons een 'coaching intake formulier' om samen nauwkeuring vast te stellen of we ook in staat zijn uw verwachtingen waar te maken. Bij positieve uitkomst zullen we daarna in onderling overleg een afspraak plannen.

De coaching afspraak kan plaatsvinden op 1 van onze coaching locaties of op een door u gewenste specifieke locatie. Mocht u van tevoren nog nader willen afstemmen, dan kan dat via de mogelijkheden die u daarvoor aantreft op onze contact pagina.

Overzicht van al onze mental coaching programma's 

 

Overzicht van onze training programma's en workshops 

 

Aanmeldingsprocedure Coaching Sessies

Om je aan te melden voor coaching  sessies doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, registreren als gebruiker                                                                                               
                                                                                                 

 

stap 2, aanmelden voor programma


 

stap 3, andere mensen informeren

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in coaching programma's van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŰren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training