Home arrow Organisatie

Organisatie  

GCC Coaching & Training: meerwaarde!

De gepassioneerde regisseurs van GCC Coaching & Training zorgen met eigen mentale wijsheid voor versnelde groei van mens en organisatie

 

Vraag direct ons visie document op GCC Coaching & Training heeft als missie zo veel mogelijk mensen te helpen meer te benutten van hun bestaande potentieel.

Hiervoor ondersteunen we Bedrijven, Professionele Begeleiders, Sporters en Particulieren middels krachtige en innovatieve coaching - en training programma's aan op het gebied van Prestatie Verbetering, Persoonlijke Groei en Leiderschap.

Met als resultaat dat mensen met meer plezier door het leven gaan en resultaten sterk weten te verbeteren.

Nadere toelichting

 

 

 

 

 

 

Nadere toelichting

Registreren voor 'INSPIRATIE', onze elektronische inspiratie en - nieuwsbriefBij GCC Coaching & Training zijn we gepassioneerd om mensen te ondersteunen het beste uit zich zelf te halen en prestaties te verbeteren.

Ieder mens heeft het in zich om serieus werk te maken van dromen, doelen en idealen, of dat nu zakelijk is of in de privé sfeer. Toch wordt er tijdens opvoeding, reguliere opleiding en ons professionele leven zelden aandacht besteed aan de beste en in de praktijk bewezen inzichten, technieken, strategieën en vaardigheden om de kans op het bereiken van deze dromen, doelen of idealen te maximaliseren.

Verder hebben we als mens soms ondersteuning nodig om onze gewenste toekomst duidelijk te kunnen zien of ons huidige wereldmodel open te breken om die gewenste toekomst invulling te kunnen geven.

Op dat terrein van het creëren van inzicht en draagvlak voor succesvolle groei en verandering begeeft GCC zich en werken we als accelerator voor mens en organisatie het beste uit zichzelf te halen en prestaties te verbeteren.

Als je groei ambities hebt en/of niet tevreden bent met je huidige situatie of prestatie, dan zul je moeten bewegen. Anders neem je genoegen met minder dan wie je kunt zijn of leef je niet het leven dat je eigenlijk wilt leven.

Om de richting van die beweging te bepalen of de sprong daarna toe snel en effectief te maken staan we je graag terzijde.

Dat doen we op basis van de nieuwste en meest moderne technieken uit de wetenschap over onze hersenen, prestaties en snelle verandering, wat de kern vormt van veel diensten en produkten die we onwikkelen om je bij dit proces van te ondersteunen.

Via de navigatie knoppen boven en rechts op iedere pagina kun je verder ontdekken wie wij zijn en wat we zoal voor je kunnen betekenen.

Meer weten over onze missie, naam, visie, logo, aanpak, waarden waarop we acteren en meer? Klik hier

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje