Home arrow Organisatie arrow Nadere toelichting GCC
Over GCC Coaching & Training

Nadere toelichting GCC Coaching & Training

Introductie nog niet gelezen? Klik dan eerst hier
Ga verder naar pagina navigatie menu
 

 

 

 

Pagina navigatie menu

Op deze pagina lichten we onze dienstverlening voor u graag nog wat nader toe. Via onderstaand pagina navigatie overzicht kunt u rechstreeks de informatie selecteren waar uw aandacht naar uit gaat.

 

 

Missie

Onze missie is om veel mogelijk mensen te helpen meer te benutten van hun bestaande potentieel en daarmee met meer plezier door het leven gaan en resultaten sterk te verbeteren.

 

 

Visie en logo

Van alle dingen die we als mens leren ontbreekt vaak een algemene vaardigheid. Namelijk specialistische kennis om de kwaliteit waarmee we ons leven ervaren, ontwerpen en vorm geven aanzienlijk te verbeteren. Vraag direct ons visie document op

Het ontbreken hiervan leidt vaak tot inefficiënt gebruik van middelen en onnodige frustratie om de mogelijkheden die we allemaal in ons hebben te realiseren. Of dat nu zakelijk is of privé. Daar verandering in brengen is de reden van het bestaan van GCC Coaching & Training.

Door bij onze klanten deze kennis om te zetten in vaardigheden, helpen we mens en organisatie de versnelling in te zetten op weg naar hun ware potentieel, hetgeen u terug ziet in ons logo.

 

Toegevoegde waarde voor onze klanten

__________________________________________________________________________

Onafhankelijke partner van bedrijven, professionals, sporters en particulieren 

voor advies, training en coaching van menselijk potentieel.

__________________________________________________________________________

GCC Coaching & Training of GCC is een onafhankelijke innovatieve partner die werkt als accelerator voor mens en organisatie ‘het beste uit zich zelf te halen en prestaties te verbeteren’.

GCC levert voor haar opdrachtgevers een klantgerichte topprestatie in de vorm van advies, training en coaching, ter ondersteuning van betere resultaten.

Ontwikkelen van onze medewerkers, zakelijke partners en hun tevredenheid en autonomie verbetert de kwaliteit van onze diensten, de tevredenheid en resultaten van onze opdrachtgevers. Het werk binnen GCC is leuk en inspirerend, geeft mensen energie, voldoening en biedt ruimte voor de ontwikkeling van talent. De basis voor innovatie en creativiteit.

Klanten ervaren producten en diensten van organisaties nauwelijks meer als onderscheidend. Toch streven de meeste organisaties er naar om duurzaam onderscheidend te worden ervaren zowel door afnemers, werknemers als zaken partners. Goede producten en diensten scheppen de voorwaarden om mee te doen aan de strijd om de goede klant, de goede medewerker en vaak ook de goede leverancier. Een proces tussen mensen op basis van gunnen en gegund krijgen.

Duurzaam onderscheidend vermogen zit alleen nog maar in de mentale instelling van mensen. Werknemers met de instelling van ondernemers. Mensen die de vrijheid willen tot ontplooiing, vernieuwing en groei. Mensen die respect hebben voor zichzelf en anderen. Mensen die de zin van werken en leven op één lijn willen brengen en bereid zijn het beste van zichzelf te geven zonder hun privé omgeving te kort te doen.

Kortom: gewone mensen met de mentale instelling en gedrag om buitenge­woon te preste­ren binnen een klimaat waar dat mogelijk wordt gemaakt.

De programma’s van GCC Coaching & Training scheppen de voorwaarden om tot dergelijke prestaties te komen. Door samenwerking met internationale business partners en ´field specialists´ bieden we onze klanten inspirerende en vernieuwende programma’s aan, die zijn gebaseerd op in de praktijk bewezen inzichten, technieken, strategieën en vaardigheden.

Programma’s die zakelijk en privé helpen om de kwaliteit waarmee u het leven ervaart, ontwerpt en vorm geeft aanzienlijk te verbeteren ten gunste van de mogelijkheden die u daarbij weet te realiseren.

Dat bedoelen we met de versnelling naar je ware potentieel!

 

Toelichting naam GCC

Zoals u in onderstaand overzicht kunt zien is de naam GCC afgeleid uit 3 van de 6 menselijke behoeftes.

 

 

  • Groei door te werken als accelerator voor mens en organisatie het beste uit zichzelf te halen en prestaties te verbeteren.

  • Connectie door mensen in staat te stellen beter verbinding te maken met zichzelf en de wereld om hen heen. Maar ook door programma's te creëren voor onze klanten die onderscheidend en van toegevoegde waarde zijn in de huidige markt, door samen te werken met internationale business partners en 'field specialists' die top prestaties leveren op hun vakgebied.

    Als mensen gepassioneerd samenwerken ontstaat synergie en worden de mooiste dingen gecreëerd, die vaak van een veel hoger kwaliteitsniveau zijn dan wanneer mensen individueel werken. De C van Connectie in onze naam is van strategisch belang. Wij maken de connectie voor onze klanten niet alleen intern binnen onze eigen organisatie, maar ook extern met nauwkeurig geselecteerde business partners en 'field specialists'. Daarmee ligt connectie ten grondslag aan de kwaliteit van de programma’s die we voor onze klanten weten te ontwikkelen en de gewenste resultaten waar deze programma's toe bijdragen.

  • Contributie door onze klanten uitsluitend de beste en in de praktijk bewezen inzichten, technieken, strategieën en vaardigheden aan te reiken waartoe we in staat zijn om prestaties blijvend te verbeteren.

 

 

 

 

Kernwaarden waarop wij acteren

  1. Passie en respect voor de mens.
  2. Continu streven om verwachtingen van klanten te overtreffen.
  3. Eerst begrijpen, dan begrepen worden.

 

 

GCC meesterschap Leerconcept

Zie onze aparte toelichting over het GCC Meesterschap Leerconcept.

Zie ook onze video over dit concept op onze pagina met promotie video's en presentaties.

 

 

Korte video Presentatie

Zie onze korte algemene video presentatie over GCC Coaching & Training op onze pagina met promotie video's en presentaties.

 

 

Waarom is er zo´n verschil in het potentieel dat mensen weten te realiseren?

 Waarom is er zo'n verschil in het potentieel dat mensen weten te realiseren? Nog niet gelezen, ga dan naar gratis info!

Nog niet gelezen?

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje