Home arrow Persoonlijk bericht voor het nieuwe jaar
E-mail

Persoonlijk bericht voor 2009  

Persoonlijk bericht voor het nieuwe jaar + klein presentje

Aan al onze vrienden, klanten, business partners en toekomstige klanten!

Ik hoop dat het vorige jaar hetzelfde fantastische en bijzondere jaar is geweest voor jou als dat het voor mij persoonlijk is geweest. 

Nu je dit bericht leest en ziet hoe ik je toelach en alle goeds wens voor het komend jaar weet ik natuurlijk niet hoe lang het duurt voordat je je realiseert dat ook dit jaar werkelijk een fantastisch jaar voor je kan zijn, als je dat NU besluit, ongeacht wat komen gaat.

Want waar je altijd invloed op hebt is de betekenis die je zelf aan iets geeft. Iemand zei ooit: 'als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt'.

Denk aan al de dingen die je kan doen en van kunt genieten in de komende 365 dagen op deze prachtige planeet terwijl je in verbinding met anderen het leven van je dromen leeft.  

Het is iets waar ik me zelf dagelijks weer aan herinner en bewust op stuur en ook juist weer niet. Door te leren vertrouwen op intuitie en de wonderlijke scheppende kracht die we allen in ons dragen als we leren, en vooral ook durven, diezelfde kracht voor ons te laten werken.

Het is ook iets wat ik vanuit het diepste van mijn hart iedereen toewens die wil leren zowel van binnen een voldaan / tevreden gevoel te hebben, ongeacht je situatie in het leven, als van buiten te realiseren dat wat je wenst.  

Succesvol zijn voor je zelf van binnen en van buiten in het leven noem ik dat en je eigen koers te leren varen, los van wat anderen hier van vinden.

Mocht dat proces je aanspreken, wat in mijn optiek voor iedereen mogelijk is, en daar wat hulp bij nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag. Met het commitment voor resultaat wat je daar zoals altijd van mag verwachten met de ondersteuning die we bieden.

Mocht je eerst wat meer willen lezen over dat proces, download dan eens vrijblijvend onze brochure met de toepasselijke naam 'leef het leven van je dromen'.

Voor nu wens ik jou en al je geliefden namens iedereen vanuit GCC Coaching & Training een fantastisch jaar toe en sluit ik af met onderstaande Ierse wens voor jou persoonlijk.

´May the road rise to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm on your face, may the rains fall soft upon your fields, and, until we meet again ... may God hold you softly in the palm of his hand.´
Rik van Bastelaar
Oprichter GCC Coaching & Training, Coach, Trainer & Consultant

 

Ps Om een klein presentje als mogelijk compas voor dit jaar te downloaden, klik hier

Volg ons op twitter      Facebook     linkedin    just be well    

 

 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training