Home arrow Telfort programma op naar 2de jaar
PDF Afdrukken E-mail

   

Telfort en top business partners zetten schouders onder zakelijke markt!

Nieuwsbericht

Almere, Augustus 2009

 

Samen het verschil maken voor zakelijk succes nu en in de toekomst. Dat is de kern van het Partner Challenger programma dat Telfort eind 2008 is gestart met de top van haar business partners in samenwerking met GCC Coaching & Training. Geselecteerde dealers verkregen in 2008 met dit maatwerkprogramma de mogelijkheid om in een veilige omgeving te werken aan visie, strategie en teambuilding en inzicht in mogelijke groeicompetenties ter ondersteuning van verder zakelijk succes. Het Telfort management onderstreept hiermee de belangen en de ontwikkeling van haar indirecte kanaal.   

 

 Volgens Michel Schagen, Sales Manager en verantwoordelijk voor het indirecte kanaal bij Telfort, is dit programma een antwoord op de snelle veranderingen die plaats vinden in de Telecom markt. `Dat onze kostenleiderschap propositie ook zakelijk enorm positief wordt ontvangen door zowel onze business parntners als onze klanten wisten we al sinds langere tijd. De huidige economische situatie maakt het alleen maar aantrekkelijker voor klanten om zakelijk ook steeds vaker voort Telfort te kiezen op het gebied van communicatie behoeften. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Om ook in de toekomst goed aan te blijven sluiten bij de wensen van onze zakelijke klanten is intensieve samenwerking tussen de klant, de business partner en Telfort absoluut noodzakelijk. Om te zorgen dat we die intensieve samenwerking alleen maar verder versterken in het voordeel van onze klanten hebben we dit programma opgezet. Daarmee combineren we volgens ons een ijzersterke marktpropositie met een fantastisch team van spelers die onze zakelijke oplossingen kunnen implementeren bij onze klanten.  

 

Dit jaar lag de focus van het programma op zaken als visie, strategie en teambuilding, waarbij betrokken partijen allen naderhand persoonlijk feedback hebben ontvangen over gewonnen inzichten. ‘Vanuit deze inzichten gaan we dit programma in samenwerking met onze business partners verder uitbouwen’, aldus Michel Schagen. Zo zullen we in 2009 tijdens de tweede editie van dit programma onze zakelijke dealers verder ondersteunen om in de huidige economische situatie slimme beslissingen te nemen in belang van de klant en leverancier.

 

Één van de deelnemende partijen in 2008 was Kolk&Dijk ICT Telecommunicatie uit Almere. Volgens Frank van der Kolk, directeur eigenaar, was het een duidelijk en leervol programma dat goed was voorbereid. ‘Het heeft geholpen om als ondernemer duidelijk te maken wat er gebeurt als je aan verschillende knoppen van je organisatie draait, waardoor je beter over zaken na gaat denken. Het programma is een duidelijk signaal van Telfort naar partners om samen sterk te worden’.

 

Ook Sandra Vermeulen van Kolk&Dijk heeft het programma als zeer motiverend, positief en leerzaam ervaren. ´Ik heb het uiterst positief ervaren om je op deze wijze in te kunnen leven in de dagelijkse werkzaamheden en beslissingsprocessen van andere collega´s, wat erg goed is voor de onderlinge samenwerking´.

  

Michel Schagen geeft aan dat er in het eerste jaar met een selecte groep van 10 business partners is gestart. ‘We hebben ondertussen geleerd dat dit programma door onze partners zeer enthousiast is ontvangen. Voor gemotiveerde en gecommitteerde business partners die samen het verschil willen maken voor onze zakelijke Telecom klanten is natuurlijk altijd plaats bij toekomstige edities van dit programma’, aldus een tevreden Michel Schagen.

 


 

Over Telfort

 Telfort is een Nederlandse leverancier van mobiele telecommunicatiediensten en internet voor thuis en richt zich op consumenten en zakelijke klanten. Sinds oktober 2005 is Telfort een dochter van KPN Telecom. Producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld. Voor zakelijke klanten betekent dit: helder, beheersbaar en eenvoudig te administreren. Telfort doorbreekt vastgeroeste gewoonten in de Nederlandse markt.  

Voor meer informatie, zie: www.telfort.nl     

 

Over GCC Coaching & Training

 GCC Coaching & Training is specialist op het gebied van neuro wetenschappen en gedragspsychologie en heeft als missie zo veel mogelijk mensen te helpen meer te benutten van hun bestaande potentieel. Hiervoor biedt het krachtige en innovatieve coaching - en training programma's aan op het gebied van prestatie verbetering, persoonlijke groei en leiderschap. Met als resultaat dat mensen met meer plezier door het leven gaan en resultaten sterk weten te verbeteren.

Voor meer informatie , zie: GCC website of download een relevante brochure

 
< Vorige   Volgende >

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creŽren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training