Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow Richard Bandler Evenement
E-mail

   

RICHARD BANDLER EVENEMENT

TRANCE-formation: Hypnose als en toepassing van NLP

Zaterdag 16 mei t/m woensdag 20 mei 2009

Dr Richard Bandler

Neem deel aan een uniek persoonoonlijk transformatie evenement van de vader en mede ontwikkelaar van NLP, Dr Richard Bandler, terwijl hij je leidt op een ontdekkingsreis.

Wat is het verschil tussen NLP en hypnose? Dr Bandler onthult de simpele waarheid. Mensen zijn niet uitsluitend in trance of niet maar bewegen zich constant van de ene staat van bewustzijn naar de andere.

Dit siminar stelt je in staat van de Meester op dit gebied te leren hoe je de kracht van je onbewuste geest kunt leren toepassen voor moeiteloze en blijvende positieve verandering in je leven.

Meer dan 40 jaar NLP ervaring en experimenteren zijn samengebundeld om je in staat te stellen de meest waardevolle, diepe en snelle innerlijke staten aan te nemen waarmee je ongewenste gevoelens kunt verwijderen en meer geluk in je leven kunt creëren.

Wat je beroep of ervaring ook is, deze training stelt je in staat om je bewustzijn te richten als een laserstraal om de resultaten te bereiken die je nastreeft in je leven.

Leer controle te nemen over je bewustzijn, of je dit nu hypnose, meditatie, een ander vorm van bewustzijn of concentratie noemt en stuur bewust de werking van je hersenen voor de resultaten waar je op uit bent.

Leer hoe mensen hun realiteit creëren en structureren.

Leer op een systematische manier de vaardigheden van hypnose toepassen als gereedschap om eenvoudig te leren en positieve verandering tot stand te brengen in je leven.

Gebruik de instrumenten uit TRANCE-formation (1 van de laatste boeken van Richard Bandler) om blijvende en moeiteloze verandering in je eigen leven of dat van anderen tot stand te brengen om ;

  • Je persoonlijke geschiedenis te veranderen
  • Over problemen heen te komen
  • Door moeilijke situaties heen te gaan
  • In actie te komen
  • Ongekende persoonlijke vrijheid te ontdekken

Voor de aller eerste keer zullen Dr Richard Bandler en John LaValle (co-trainer van Dr Richard Bandler en voorzitter van the Society of NLP) dit seminar geven in Nederland. In het bijzonder voor al die mensen in Europa die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn om Hyponse te leren van de Meesters op dit gebied. Wellicht heb je eerder een training van hun bij willen wonen, dan is nu de gelegenheid om dat dicht bij huis te doen in Amsterdam!

Dr Richard Bandler onderwijst slechts een paar seminars per jaar en spendeert zijn tijd voornamelijk aan zijn onderzoek en het schrijven van zijn best selling boeken waarin hij modellen van excellentie aanreikt.

Dit is je kans om hypnose te leren als een toepassing van NLP. De mythe te ontraffelen van hypnose en te leren hoe je eenvoudig en effectief veranderingen kunt aanbrengen om het leven te leven dat je graag wilt leven.

Dit 5 daagse programma is volledig gecertificeerd onder licentie van the Society of NLP.

Om aanvullende informatie aan te vragen over dit unieke evenement, klik hier

 

Aanmeldingsprocedure Trainingen

Om je aan te melden voor trainingen doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, vrijblijvend registreren als gebruiker voor onze website
Vul je gegevens in om je vrijblijvend te registreren als gebruiker voor onze website. Je krijgt dan toegang tot aanvullende informatie op onze website.                       

                                                                                    
                                                                                    

stap 2, aanvullende programma info opvragen en / of aanmelden programma            

Nadat je je via de vorige stap vrijblijvend hebt geregistreerd en bent ingelogd op onze website verschijnt aan de rechterkant van de pagina een speciaal gebruikers menu waaruit je nu kunt kiezen. O.a. met de opties om aanvullende informatie op te vragen of je direct aan te melden voor 1 van onze programma's. 

 

stap 3, andere mensen eenvoudig informeren, wordt zeer gewaardeerd!

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje