Home arrow Organisatie arrow Gerelateerde Organisaties arrow Society of NLP
E-mail

International Society Of NLP 

Society of Neuro Linguistic Programming

NLP Trainingsbanner

Alle info en foto materiaal in bovenstaande banner wordt gebruikt met

expliciete toestemming van John La Valle, President of the Society of NLP

 

De internationale Society of Neuro Linguistic Programming™, waar GCC Coaching & Training bij is aangesloten, heeft als doel zich in te spannen om kwaliteitscontrole uit te voeren over de trainers, trainingprogramma's, diensten en materialen die claimen het NLP model te representeren.

Het zegel boven aan deze pagina duidt op Society of NLP™ certificatie en wordt uitsluitend gevoerd door bedrijven die door de Society zijn goedgekeurd om mensen te trainen in deze technologie. Wij bevelen u aan altijd naar dit zegel te vragen voor NLP trainingen die u wilt volgen, het is een garantie voor kwaliteit.

Naast de Society of NLP™ bestaan er internationaal nog andere certificerende NLP instanties. De Society of NLP™ is echter de eerste en grootste NLP certificerende, trainingscertificerende en kwaliteitscontrolerende organisatie ter wereld. Ieder trainingsprogramma dat is goedgekeurd en aanbevolen door the Society of NLP™ zal een kopie van dit certificatieteken van the Society of NLP™ tonen.

Ter bescherming van de beoefenaar en de mensen in zijn/haar omgeving vereist de Society of NLP™ dat de deelnemer een licentie overeenkomst tekent die aangeeft dat degene die gecertificeerd is in deze technologie hier op zorgvuldige, integere en ethische wijze mee omgaat.

Het is tevens een garantie dat het trainingsprogramma waar iemand aan deelneemt, de hoogste kwaliteit biedt en dat de trainers volledig 'up to date' zijn van de huidige en constante ontwikkelingen in het veld van Neuro Linguistic Programming™.

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje