Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow Spreken Met Impact
E-mail

Spreken met Impact!
Spreken met Impact

Geïntegreerd training en coaching programma

om zeer krachtig boodschappen over te kunnen brengen aan een publiek.

Kandidaten leren hoe een publiek zeer actief en geïnteresseerd te houden tijdens het overbrengen van hun boodschap. Lichaamstaal, bewegingen, intonatie, tempo, het punt wat u wilt overbrengen and hoe u die informatie verpakt zijn allemaal zeer belangrijk bij spreken in het openbaar.

Het werken met groepen vereist dat u weet wat u wilt overbrengen, dat u uw publiek daarbij betrekt en dat uw informatie op een manier verpakt dat het bij het publiek blijft hangen.

Kandidaten leren o.a. te werken met zeer geavanceerde en recente technieken uit NLP voor effectieve interactie met groepen. Waardoor uw lezingen, presentaties of trainingen amusanter zijn en meer informatie bevatten dat door meer van uw toehoorders effectief zal worden gebruikt.

Waarmee iedere presentatie die u geeft zeer precies is en een intensieve belevenis wordt voor uw publiek.

Kandidaten met eventuele angst voor spreken in het openbaar worden van tevoren via mental coaching begeleid om snel en kordaat afscheid van deze angst, zodat de vaardigheden die we later bijbrengen tot hun recht kunnen komen.

Zie onderstaand voorbeeld:

"Samen met mijn persoonlijke coach heb ik bij GCC Coaching & Training gewerkt aan een uitdaging die van mij werd gevraagd in mijn werk omgeving, waarbij ik niet het vertrouwen kon vinden in mij zelf op een goede afloop, namelijk het geven van een presentatie voor een grote groep mensen.

De gedachte hieraan maakte mij zenuwachtig en het gebrek aan vertrouwen in mij zelf en een goede afloop van de presentatie was ver te zoeken. Op een leuke en snelle manier heeft mijn coach me geholpen om met deze situatie om te kunnen gaan op een manier die bij mij past, namelijk rustig en op mijn gemak, zonder angst maar op basis van vertrouwen in mij zelf en een goede afloop.

Gelijk na de coaching sessie hebben we getest of de coaching gewerkt had. In een fictieve situatie merkte ik al direct dat ik heel anders met zo´n situatie om kon gaan. De ultieme test kwam 2 weken later toen ik de bewuste presentatie daadwerkelijk moest geven. Ongelooflijk maar waar, de uitkomst daarvan was precies wat ik wilde. Ik was rustig en op mijn gemak waardoor ik een hele goede presentatie heb gegeven die dag en heb kunnen genieten van het proces.

En wat ik ook gemerkt heb is dat zelfvertrouwen in andere terreinen van mijn leven is gegroeid. Mooi hoor!"

M. N.

Voor meer voorbeelden: zie citaten en case studies van klanten.

 

Aanmeldingsprocedure Trainingen

Om je aan te melden voor trainingen doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, vrijblijvend registreren als gebruiker voor onze website
Vul je gegevens in om je vrijblijvend te registreren als gebruiker voor onze website. Je krijgt dan toegang tot aanvullende informatie op onze website.                       

                                                                                    
                                                                                    

stap 2, aanvullende programma info opvragen en / of aanmelden programma            

Nadat je je via de vorige stap vrijblijvend hebt geregistreerd en bent ingelogd op onze website verschijnt aan de rechterkant van de pagina een speciaal gebruikers menu waaruit je nu kunt kiezen. O.a. met de opties om aanvullende informatie op te vragen of je direct aan te melden voor 1 van onze programma's. 

 

stap 3, andere mensen eenvoudig informeren, wordt zeer gewaardeerd!

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje