Home arrow Organisatie arrow Competenties en Expertise arrow Trance Meditatie

Trance Meditatie
Trance Meditatie

"Spreek uw diepgewortelde mentale kracht aan voor positieve groei en verandering"

Trance Meditatie™, oftewel Hypnotherapie oftewel´Ericksonian Hypnosis´, is een van de meest zachtaardigste en krachtigste vormen van persoonlijke begeleiding die we bieden voor positieve groei en verandering en die we integreren gedurende de meeste coaching - en training programma’s.

Bij training bereiken we met de inzet van Trance Meditatie™ dat de kanidaten die we trainen veel sneller het niveau van onbewust competent realiseren, het niveau waar het rendement van nieuwe vaardigheden het grootst is. Dit wordt mogelijk doordat we zowel op bewust als onbewust niveau trainen. Dit in vergelijking tot een standaard training aanpak, waarbij alleen stof inhoudelijk getraind wordt. De aanpak om het voor klanten mogelijk te maken maximaal resultaat te halen uit de coaching - en training programma´s die ze bij ons volgen hebben we ondergebracht in het GCC Meesterschap Leerconcept.

Bij coaching is Trance Meditatie™ een vorm van begeleiding die we al gelang het vraagstuk van onze klanten vaak aanvullend inzetten bij specifieke mental coaching sessies. Niet in de laatste plaats vanwege het sterk synergetische effect dat daarmee wordt bereikt om mensen te faciliteren de versnelling in te zetten naar hun ware potentieel. Al gelang het specifieke coaching vraagstuk kan dit soms ook de enige vorm van begeleiding zijn die we inzetten.

De resultaten die hiermee worden geboekt op het gebied van coaching zijn fantastisch en de mogelijke toepassingen zijn ongekend. Hieronder treft u een lijst aan van mental coaching toepassingen waarbij we op verzoek van de klant gebruik (kunnen) maken van Trance Meditatie™.

Mental coaching focus gebieden voor Trance Meditatie™
  
Algemene prestatie verbetering Verliezen van overwicht
  
Verhogen van zelfvertrouwenOmgaan met stress
  
Fysieke pijn controleStoppen met roken

 

Neemt u gerust contact met ons op om nader af te stemmen over de mogelijkheden als uw specifieke coaching aandachtsgebied - vraagstuk voor positieve groei en verandering hier niet tussen staat. Een overzicht van al onze specifieke mental coaching programma´s treft u hier aan.

 

COACHING AFSPRAAK MAKEN

Om een coaching afspraak te maken voor één van bovenstaande onderwerpen kunt u gebruik maken van onderstaande aanmeldingsprocedure. Deze stappen kunt u in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat u bent geregistreerd (stap 1) en ingelogd op onze website kunt u zich direct aanmelden (stap 2) via het menu 'inschrijven voor coaching' dat dan zichtbaar voor u wordt.

Hierna ontvangt u van ons een 'coaching intake formulier' om samen nauwkeuring vast te stellen of we ook in staat zijn uw verwachtingen waar te maken. Bij positieve uitkomst zullen we daarna in onderling overleg een afspraak plannen.

De coaching afspraak kan plaatsvinden op 1 van onze coaching locaties of op een door u gewenste specifieke locatie. Mocht u van tevoren nog nader willen afstemmen, dan kan dat via de mogelijkheden die u daarvoor aantreft op onze contact pagina.

 

Aanmeldingsprocedure Coaching Sessies

Om je aan te melden voor coaching  sessies doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, registreren als gebruiker                                                                                               
                                                                                                 

 

stap 2, aanmelden voor programma


 

stap 3, andere mensen informeren

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in coaching programma's van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creëren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training