Home arrow Vraag & Aanbod arrow Trainingen en workshops arrow Zambezi Voor Ondernemers
E-mail


ZAMBEZI VOOR ONDERNEMERS


Toelichting
Waarom deze workshop?
Wat kunnen deelnemers na afloop verwachten?
Inhoud van het programma
Data en locaties
Voorbeelden van ondernemers die wij coachen
Investeringen
Aanmelden voor deze workshop
Over het starterstraject van de kamer van koophandel
Over GCC Coaching & Training

 

 TOELICHTING

In samenwerking met het starters traject van de Kamer van Koophandel organiseert GCC Coaching & Training de workshop ´Zambezi voor startende ondernemers´.

Gedurende deze workshop van 1,5 uur ontvangen deelnemers praktische informatie en werkbare concepten op het gebied van persoonlijke effectiviteit om de slagingskans als ondernemer te vergroten.

Binnen het thema effectiviteit ontwikkelen we bij GCC Coaching & Training korte en doelgerichte coaching en training programma´s die mensen ondersteunen om in verschillende facetten van hun leven te excelleren en prestaties te verbeteren.

Als metafoor van deze programma´s gebruiken we de naam Zambezi. Klik hier als u meer informatie wilt inwinnen over de verschillende Zambezi coaching en training programma's die we aanbieden.

naar top

 

WAAROM DEZE WORKSHOP?

Middels het starters traject ondersteunt de Kamer van Koophandel startende ondernemers in het succesvol opstarten van een bedrijf. In dat traject horen ook bewezen algemene inzichten, vaardigheden en werkbare concepten die de kans op succes vergroten en direct toepasbaar zijn voor (startende) ondernemers.

naar top

 

 

WAT KUNNEN DEELNEMERS NA AFLOOP VERWACHTEN?

Meer slagingskans voor hun (toekomstige) onderneming.

naar top

 

 

INHOUD VAN HET PROGRAMMA
Aangezien dit een workshop is zullen de deelnemers zowel kennis aangeboden krijgen als actief deelnemen aan 1 of enkele oefeningen om het leer effect te vergroten.

De oefeningen zijn afkomstig uit de internationaal erkende wetenschap NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Deze studie, die nu zo’n 30 jaar oud is, ontstond ooit uit de vraag wat mensen succesvol maakt. De oefeningen zullen bijdragen tot inzicht over de kracht van mentale conditionering en het effectief taalgebruik ter ondersteuning in het behalen van gestelde doelen.


Onderwerpen die o.a. aan bod kunnen komen:

• Waarom falen mensen als ondernemer en hoe kunnen starters hier voor waken?

• Inzichten die de kans op succes als ondernemer aanzienlijk vergroten.

 

• Algemene succes formule en wat zegt dit over jouw ‘readiness’ als startende ondernemer?


• Hoe kun je bewust emotionele controle nemen over je zelf en de richting waarin je jouw onderneming stuurt?

• Hoe hef je emotionele blokkades op die het succes van je onderneming in de weg kunnen staan?


• Hoe kun je effectief om gaan met tegenslag?

• Persoonlijke inzichten van ondernemersschap en die van andere ondernemers?

• Aspecten uit het programma 'De kunst van beïnvloeding'

• Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep kunnen we een bepaalde mental coaching interventie doorlopen of nader toelichten die beginnende of reeds gestartte ondernemers kan ondersteunen op weg naar hun doel.

naar top

 

 

DATA EN LOCATIES

Deze workshop is een standaard onderdeel van het starterstraject van de Kamer van Koophandel voor de regio Gooi - Eem - Flevoland. Data, tijden en locaties van dit traject treft u aan op de desbetreffende regionale website van de Kamer van Koophandel.

naar top

 

 

VOORBEELDEN VAN ONDERNEMERS DIE WIJ COACHEN

"Als startende ondernemer is het belangrijk dat je behalve kennis van je vak, ook diverse ondernemersvaardigheden bezit. Voor de meeste vaardigheden kun je cursussen volgen zoals bedrijfsadministratie en acquisitie voeren. Maar wat je het meeste nodig hebt dat is zelfvertrouwen en geloof in jezelf.

Maar wat doe je als onzekerheid je soms parten speelt? Ik had geen idee hoe ik mijn onzekerheid moest ombuigen in zelfvertrouwen. Bij de gedachte aan het benaderen van nieuwe klanten kreeg ik al zweet in mijn handen.

Bij GCC Coaching & Training heb ik geleerd hoe ik bij die bron van innerlijke kracht kan komen. Zodat ik elke situatie vol zelfvertrouwen tegemoet kan treden omdat ik nu stevig verankerd ben in mezelf en weet wat ik waard ben.

Dit is van onschatbare waarde voor mijn toekomst als startende ondernemer!

Bedankt!"

Petra Zwiers

Tuinatelier de Vlinder

 

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf de motor van het succes van je bedrijf. Ondanks dat ik dit succes probeerde te optimaliseren door het ‘gaspedaal’ maximaal in te drukken, merkte ik dat de ‘handrem’ er op stond. Op bepaalde momenten pakte ik net niet door, zei niet wat ik wilde zeggen, kortom deed ik niet wat ik moest doen.

Rik van Bastelaar van GCC Coaching & Training wilde mij hiermee helpen op basis van NLP. In een korte zeer plezierige sessie leerde hij mij hoe ik met die remming om kon gaan.

Meerdere malen heb ik in de praktijk gemerkt dat ik doorging waar ik anders afremde of stil ging staan. Dat heeft mij niet alleen meer zelfvertrouwen en plezier gegeven, maar ook meer zichtbare resultaten. Sindsdien ben ik een enthousiast supporter van NLP voor wat het doet en van Rik van Bastelaar voor hoe hij het doet.”

Marco Pesie

Business Opportunity School

 

naar top

 

 

INVESTERINGEN

Aangezien deze workshop een standaard onderdeel is van het starters traject voor de regio Gooi - Eem - Flevoland, zijn er géén aanvullende investeringen nodig voor deelnemers van het starterstraject binnen deze regio.

Terug naar pagina overzicht.

 

 


AANMELDEN VOOR DEZE WORKSHOP

Aanmdelding voor deze workshop gebeurt automatisch bij aamelding voor het starterstraject voor de regio Gooi - Eem - Flevoland via de website van de Kamer van Koophandel.

naar top

 

 

OVER HET STARTERSTRAJECT VAN DE KAMER VAN KOOPHANDEL

Het starters traject van de Kamer van Koophandel is een overzichtelijke leergang waarin u zich de basiselementen van het zelfstandig ndernemerschap eigen kunt maken.

U krijgt coaching, begeleiding en bouwt een netwerk op van ondernemers die in dezelfde fase zitten als u.

Meer informatie over het starters traject is te vinden op de regionale website van uw Kamer van Koophandel.

naar top

 

 

OVER GCC COACHING & TRAINING

Bij GCC Coaching & Training zijn we gepassioneerd om mensen en organisaties te ondersteunen het beste uit zich zelf te halen en prestaties te verbeteren.

Een uitgebreide toelichting van ons bedrijf bedrijf treft u aan op de pagina 'over GCC Coaching & Training'.

naar top

 

 

Aanmeldingsprocedure Trainingen

Om je aan te melden voor trainingen doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, vrijblijvend registreren als gebruiker voor onze website
Vul je gegevens in om je vrijblijvend te registreren als gebruiker voor onze website. Je krijgt dan toegang tot aanvullende informatie op onze website.                       

                                                                                    
                                                                                    

stap 2, aanvullende programma info opvragen en / of aanmelden programma            

Nadat je je via de vorige stap vrijblijvend hebt geregistreerd en bent ingelogd op onze website verschijnt aan de rechterkant van de pagina een speciaal gebruikers menu waaruit je nu kunt kiezen. O.a. met de opties om aanvullende informatie op te vragen of je direct aan te melden voor 1 van onze programma's. 

 

stap 3, andere mensen eenvoudig informeren, wordt zeer gewaardeerd!

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in dit training programma van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje