Home arrow Organisatie arrow Business Partners

 Business Partners

Business Partners

GCC Coaching & Training is een onafhankelijke partner van bedrijven, professionals, (top) sporters en particulieren voor advies, training en coaching van menselijk potentieel en werkt samen met onderstaande business partners.

Naam partner *          Korte toelichting
   
 * Klik op de naam van de partner om door te linken naar de desbetreffende website.
De Business Opportunity School  Helpt opdrachtgevers om een organisatie klimaat te scheppen waarin medewerkers het beste geven van zichzelf.
   
The Uncommon Leadership Academy  Helpt opdrachtgevers met het ontwikkelen van de strategie, motivatie en verantwoordelijkheid die nodig is om zowel zakelijk als privé te ´slagen´ in het leven.
   
NEXT Excellence Now Duurzame organisatie regisseurs confronteren eigen wijsheid tot betekenisvolle doorbraken. Van doorbraak tot en met transformatie.
   
I-Coaching  Helpt mensen zichzelf laten zien, confronterterend, maar met zachtheid vanuit zuivere waarneming zonder oordeel. Effectief, zakelijk, met ruimte voor ´meer´.
   
Definest Definest gebruikt het onbegrensde menselijke potentieel om de algehele kwaliteit van leven te optimaliseren. Zij nodigt mens en organisatie uit om bijzondere dingen te doen, waardoor bijzondere resultaten worden bereikt.
   
Verschoor & Oudshoorn 

Ondersteund opdrachtgevers middels psychologische onderzoeken voor het vaststellen van persoonlijkheidsprofielen en het potentieel voor het vervullen van hogere - en top management posities.

   
Darts Business Development  Helpt zakelijke opdrachtgevers om de creativiteit en persoonlijke groei van medewerkers tot wasdom te laten komen waardoor optimale resultaten kunnen worden behaald.
   
MCC Management Simulaties Verzorgt actieve leerprogramma's op basis van managementsimulaties voor bedrijven en instellingen.
   
Vixian Coaching Solutions  Verzorgt maatwerk coaching - en training programma's op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling voor bedrijven en particulieren.
   
Jolanda Vleugel, Praktijk voor Integrale Therapie en Training Biedt individuele coaching en begeleiding voor volwassenen en kinderen op weg naar 'heel' zijn. Plus een grote variëteit van boeiende cursussen en workshops voor een ieder die zich verder wil ontwikkelen op het pad van intuïtieve en persoonlijke groei.
   
Wil de Wit Search Acteert met dedication in search, recruimtent en coaching als partner voor werving en selectie van directeuren, management team leden, commerciele managers en marketing specialisten.

 

 

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Vertel anderen over ons!

Vertel je vrienden over de mogelijkheden van GCC-Coaching & Training door ze een uitnodiging te versturen. In de uitnodiging staat de link van onze site en andere informatie Uitnodigen

Aanbiedingen

Snel progressie boeken voor het creëren van persoonlijke vrijheid of succes tegen een superscherp tarief.

Lees Meer

Contactgegevens

GCC Coaching & Training
Masupilamihof 3
1336 HX Almere
+31(0)36 - 880 74 68
Meer
GCC Coaching & Training