Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching programma's arrow Excellente Programmering
E-mail

Excellente Programmering header 

Excellente Programmering -

leg de basis voor succes.

 

 

Pagina navigatie overzicht

BeginVervolg
IntroductieEen voorbeeld van iemand die je voor ging
Nadere toelichting Investeringen
Voor wie geschikt? Tevredenheidgarantie
 Afspraak maken 

 

 

INTRODUCTIE

* Zijn er momenten in uw leven dat uw emoties onbewust de overhand nemen en een negatieve invloed hebben op de prestatie die u op dat moment wilt neerzetten?

* Wilt u willen leren hoe u bewust controle kunt nemen in dergelijke situaties door van tevoren te bepalen op basis van welke emotionele staat u wilt acteren in een bepaalde situatie en die emotionele staat kunt activeren wanneer u dat wilt?

* Als dat iets is wat u aanspreekt, dan is deze mental coaching interventie helemaal u. Leuk, leerzaam en op maat gesneden zodat de uitkomst past bij u en u hier direct mee aan de slag kunt en wilt.

Naar bovenkant pagina

 

 

NADERE TOELICHTING

Het bewust kunnen managen van uw eigen emotionele staat en deze voor u laten werken i.p.v. onbewust tegen is iets wat door tal van mensen, die zeer succesvol zijn in de prestaties die ze nastreven, herkend wordt als cruciale vaardigheid.

Veel mensen worden vaak geconfronteerd met bepaalde emoties die onbewust worden geactiveerd door hun lichaam. De emotionele staat waarin u verkeert kan voor u werken of tegen u op weg naar de resultaten die u nastreeft. Slechts weinig mensen hebben geleerd hoe je zelf sturing kunt geven aan dit proces, zodat de emotionele staat waarin u verkeert niet langer iets is wat u overkomt maar een proces wordt wat u bewust kunt sturen en voor u kunt laten werken i.p.v. onbewust tegen u.

Veel van onze mental coaching interventies die u in staat stellen op een snelle en blijvende manier uw prestaties te verbeteren vereisen het werken met één van onze coaches. Toch zijn er ook manieren hoe u zelfstandig vorderingen kunt boeken op dit terrein nadat u geleerd heeft hoe dit te doen. Zonder daarna altijd maar te hoeven werken met een externe coach. Daar is deze coaching interventie een voorbeeld van.

U leert hierbij 1 van de vele manieren die uitgebreid aan bod komen in tal van onze NLP trainingen voor particulieren en bedrijven (zie bijvoorbeeld module 2 uit ons zakelijk programma 'de kunst van beïnvloeding') waarmee u zichzelf in een mum van tijd mentaal kunt programmeren voordat u een bepaalde prestatie moet leveren, zodat u makkelijker de resultaten realiseert waar u op uit bent op het moment dat het telt.

Afhankelijk van uw situatie en de resultaten die u nastreeft kan het in sommige gevallen zinvol zijn om tevens met een coach te werken voor 1 of meerdere aanvullende mental coaching interventies. Dit zullen we van tevoren altijd duidelijk met u afstemmen.

Naar bovenkant pagina

 

 

VOOR WIE GESCHIKT?

Deze mental coaching interventie is zowel geschikt voor zakelijk en privé gebruik.

Naar bovenkant pagina

 

 

EEN VOORBEELD VAN IEMAND DIE JE VOOR GING

Excellente Programmering is als een positieve revolutie. Pas wel op, de hoeksteen voor de volgende revolutie wordt direct gelegd! In die zin dat Excellente Programmering een zichzelf steeds verder ontwikkelend principe is en keer op keer weer voor een "revolutie" zorgt in je mogelijkheden.

Als voormalig topsporter ben ik goed in staat om mijzelf te motiveren en op te peppen voordat ik een uitdaging oppak. Echter, ik merkte dat dit mij altijd erg veel energie koste en ondanks de gecreëerde positieve mind-set bleef ik altijd een sluimerend gevoel van onzekerheid voelen. Dan presteer je dus never nooit niet naar je maximale kunnen.

Dit dilemma heb ik voorgelegd aan mijn coach Rik van Bastelaar. Middels een gerichte en effectieve coaching sessie genaamd "Excellente Programmering" heeft Rik mij geleerd hoe ik mijzelf optimaal kan programmeren voor succes, zonder dat er een sluimerend gevoel van onzekerheid blijft hangen.

Ik zie hiervan twee grote voordelen. Ten eerste kan ik nu het maximale uit mijn prestaties in het leven halen. Ofwel, ik kan die dingen doen die ik wil doen zonder gevoel van onzekerheid. Ten tweede ben ik zelf in staat om mijn Excellente Programmering continu te verbeteren en te versterken. Zonder enige moeite of inspanning. Maar met een waanzinnig resultaat. Keer op keer!

Naar bovenkant pagina

 

 

 

INVESTERINGEN

Investeringen voor individuele coaching zijn vaak persoon - en context afhankelijk. Eenvoudigweg omdat ieder mens met een uniek vertrekpunt bij ons aanklopt.

Keerzijde van investeringen is het resultaat dat je mag verwachten. Daarom werken wij voor onze klanten met commitment voor resultaat (zie ook onderstaande tevredenheidgarantie).

Om die belofte waar te maken besteden we tijdens het intake proces ook veel aandacht aan het helder krijgen van je hulpvraag. Zo vult bijvoorbeeld iedere nieuwe klant standaard onze coaching vragenlijst in als eerste stap. Met de toepasselijke naam ´getting real´, oftewel hoe graag wil je veranderen?

Daarna ontvang je van ons een indicatie met welke investeringen je rekening dient te houden en welke resultaten je mag verwachten. Op die manier weet je van tevoren duidelijk waar je aan toe bent.

Als je wilt concretiseren voor jouw situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons. Indien gewenst adviseren we je daarbij ook over eventuele vergoeding vanuit je zorgverzekeraar.

naar top

 

 

TEVREDENHEIDGARANTIE

 De gewenste uitkomst wordt direct na afloop met je getestAls je dan constateert dat je niet tevreden bent met het bereikte resultaat krijg je al je geld direct terug. 

Echter, door onze specialisatie en de manier van werken kunnen we deze belofte voor tevredenheid ook waarmaken voor je in de praktijk.  

Daarom vertellen we je hier met trots dan nog nooit een klant achteraf een beroep heeft gedaan op deze tevredenheidgarantie. Maar het geeft je bij aanvang vast de garantie dat we volledig dienend zijn aan jouw succes.

Dus eerst jouw succes, dan pas ons succes. Alles dus te winnen voor je!

naar top

 

 

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken voor deze mental coaching sessie kun je gebruik maken van onderstaande aanmeldingsprocedure. Deze stappen kun je in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat je bent geregistreerd (stap 1) en ingelogd op onze website kun je je direct aanmelden (stap 2) via het menu 'inschrijven voor coaching' dat dan zichtbaar voor je wordt.

Hierna ontvangt je van ons een 'coaching intake formulier' om samen nauwkeurig vast te stellen of we ook in staat zijn je verwachtingen waar te maken. Bij positieve uitkomst zullen we daarna in onderling overleg een afspraak plannen.

De coaching kan plaatsvinden op 1 van onze coaching locaties of op een door jou gewenste locatie. Mocht je van tevoren vrijblijvend nader willen afstemmen, dan kan dat via de mogelijkheden die je daarvoor aantreft op onze contact pagina.

naar top

Overzicht van al onze mental coaching programma's 

 

Overzicht van onze training programma's en workshops 

 

 

Aanmeldingsprocedure Coaching Sessies

Om je aan te melden voor coaching  sessies doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, registreren als gebruiker                                                                                               
                                                                                                 

 

stap 2, aanmelden voor programma


 

stap 3, andere mensen informeren

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in coaching programma's van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje