Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching programma's arrow Planning & Uitvoering
E-mail
   

Prestatie verbetering planning & uitvoering!

Meer ambitie, vertrouwen en commitment in de vaststelling en uitvoering van uw plannen.

 

 

Pagina navigatie overzicht 

- Introductie
- Nadere toelichting
- Voor wie en welke situatie geschikt?
- Krachtig voorbeeld wat dit kan opleveren
- Investeringen
- Tevredenheidgarantie
- Afspraak maken

 

INTRODUCTIE

* Denkt u wel eens bij het vaststellen van uw plannen, is dit nu alles?

* Ontbreekt het u wel eens aan de motivatie om zeer gecommitteerd en bevlogen effectief invulling te geven aan het realiseren van uw plannen?

* Of dat nu zakelijk is voor uw onderneming, binnen uw professionele functie, of privé voor de ambities die u (onbewust) koestert maar op de een of andere manier niet in uw plannen tot uitdrukking kan brengen op een manier dat u er ook echt achter staat.

* Heeft u moeite om u ambities om te vormen tot plannen waarvan u zelf denkt, ´wow, dit reikt verder dan ik ooit voor mogelijk hield´, maar ik heb absoluut vertrouwen dat ik dit kan waarmaken?

* Is de weg naar uw doel wellicht iets wat u nog nooit eerder heeft gedaan of merkt u bij het opstellen van uw plannen dat het meer van hetzelfde is, maar voelt u diep van binnen dat er meer mogelijk moet zijn dat dit?

* Heeft u moeite om precies vast te stellen welke strategie bij u past om met bevlogenheid en volledig gecommitteerd zo snel mogelijk bij uw doel aan te komen?

* Wilt u daar in ongeveer 60 minuten definitief verandering in brengen?

* Kortom: bent u op zoek naar meer ambitie, vertrouwen en commitment in de vaststelling en uitvoering van uw plannen?

* Of bent u gewoon nieuwsgierig of dit op een snelle en effectieve manier mogelijk is, omdat u zich realiseert dat indien dit het geval is, dit betekent dat u de prestaties op een beaald terrein van uw leven aanzienlijk zult verbeteren?

Als 1 of meerdere van bovenstaande vragen op u van toepassing is, dan is deze mental coaching interventie helemaal voor u. Leuk, leerzaam en op maat gesneden zodat de uitkomst bij u past en u hier direct bevlogen mee aan de slag wilt.

naar top

 

 

NADERE TOELICHTING

Dit is een zeer krachtige en ver gevorderde mental coaching interventie die de kern raakt wat we bedoelen bij GCC Coaching & Training met ´haal het beste uit uzelf en verbeter u prestatie´. Veel mensen zijn na deze coaching interventie zeer verwonderd over de uitkomst en de magie waarop deze uitkomst gerealiseerd wordt. Het helpt u in zeer korte tijd de ambities van uw plannen en uw commitment en vertrouwen in de succesvolle uitvoering daarvan aanzienlijk te verhogen.

Er zal tijdens deze coaching interventie gewerkt worden met tijdslijnen op basis van de nieuwste inzichten in de werking van onze hersenen in combinatie met snelle verandering en prestatie verbetering, afkomstig uit Neuro Linguïstisch Programmeren, één van de kerncompetenties van GCC Coaching & Training. Daarmee zult u ontdekken dat u alle antwoorden voor het creëren van meer ambitie, vertrouwen en commitment bij het samenstellen en uitvoeren van uw plannen al lang bij u aanwezig waren en dat u daar nu eenvoudig over kunt beschikken.

naar top

 

 

KRACHTIG VOORBEELD WAT DIT KAN OPLEVEREN

Het werken met tijdslijnen is een zeer krachtige techniek die wordt toegepast binnen NLP om direct impact te hebben op het verkrijgen van zaken die u in de toekomst wilt realiseren. Een krachtig voorbeeld hoe dit uw huidige prestaties kan verbeteren is een NLP Master Class, waarbij 50 procent van de deelnemers hun inkomsten binnen 1 jaar verdubbelden na het werken met tijdslijnen en 1 persoon zijn inkomsten zelfs verdrievoudigde.

naar top

 

 

VOOR WIE EN WELKE SITUATIE GESCHIKT?

Deze mental coaching interventie is zowel geschikt voor zakelijk en privé gebruik.

In een zakelijke omgeving wordt deze coching uitermate gewaardeerd door ondernemers en professionals om in te zetten tijdens hun strategische en operationele planning sessies. Dit om meer ambitie in de plannen tot stand te brengen en doelen en strategieën te formuleren die ondersteund worden met een ongekend persoonlijk vertrouwen en commitment in de succesvolle uitvoering van de persoonlijke plannen door betrokkenen.

In een privé sfeer is hetzelfde principe van kracht en wordt deze coaching interventie uitermate gewaardeerd voor meer inzicht in uw persoonlijke toekomst mogelijkheden op bepaalde terreinen van uw leven of bij persoonlijke veranderingsprojecten. U kunt hierbij denken aan situaties waarbij u ondersteuning nodig heeft om uw doel en de bijpassende strategie duidelijk te definiëren en daar volledig gecommitteerd en vol vertrouwen effectief invulling aan te geven.

naar top

 

 

INVESTERINGEN

Investeringen voor individuele coaching zijn vaak persoon - en context afhankelijk. Eenvoudigweg omdat ieder mens met een uniek vertrekpunt bij ons aanklopt.

Keerzijde van investeringen is het resultaat dat je mag verwachten. Daarom werken wij voor onze klanten met commitment voor resultaat (zie ook onderstaande tevredenheidgarantie).

Om die belofte waar te maken besteden we tijdens het intake proces ook veel aandacht aan het helder krijgen van je hulpvraag. Zo vult bijvoorbeeld iedere nieuwe klant standaard onze coaching vragenlijst in als eerste stap. Met de toepasselijke naam ´getting real´, oftewel hoe graag wil je veranderen?

Daarna ontvang je van ons een indicatie met welke investeringen je rekening dient te houden en welke resultaten je mag verwachten. Op die manier weet je van tevoren duidelijk waar je aan toe bent.

Als je wilt concretiseren voor jouw situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons. Indien gewenst adviseren we je daarbij ook over eventuele vergoeding vanuit je zorgverzekeraar.

naar top

 

 

TEVREDENHEIDGARANTIE

 De gewenste uitkomst wordt direct na afloop met je getest. Als je dan constateert dat je niet tevreden bent met het bereikte resultaat krijg je al je geld direct terug. 

Echter, door onze specialisatie en de manier van werken kunnen we deze belofte voor tevredenheid ook waarmaken voor je in de praktijk.  

Daarom vertellen we je hier met trots dan nog nooit een klant achteraf een beroep heeft gedaan op deze tevredenheidgarantie. Maar het geeft je bij aanvang vast de garantie dat we volledig dienend zijn aan jouw succes.

Dus eerst jouw succes, dan pas ons succes. Alles dus te winnen voor je!

naar top

 

 

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken voor deze mental coaching sessie kun je gebruik maken van onderstaande aanmeldingsprocedure. Deze stappen kun je in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat je bent geregistreerd (stap 1) en ingelogd op onze website kun je je direct aanmelden (stap 2) via het menu 'inschrijven voor coaching' dat dan zichtbaar voor je wordt.

Hierna ontvangt je van ons een 'coaching intake formulier' om samen nauwkeurig vast te stellen of we ook in staat zijn je verwachtingen waar te maken. Bij positieve uitkomst zullen we daarna in onderling overleg een afspraak plannen.

De coaching kan plaatsvinden op 1 van onze coaching locaties of op een door jou gewenste locatie. Mocht je van tevoren vrijblijvend nader willen afstemmen, dan kan dat via de mogelijkheden die je daarvoor aantreft op onze contact pagina.

naar top

Overzicht van al onze mental coaching programma's 

 

Overzicht van onze training programma's en workshops 

 

Aanmeldingsprocedure Coaching Sessies

Om je aan te melden voor coaching  sessies doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, registreren als gebruiker                                                                                               
                                                                                                 

 

stap 2, aanmelden voor programma


 

stap 3, andere mensen informeren

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in coaching programma's van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje