Home arrow Vraag & Aanbod arrow Coaching programma's arrow Vertrouwen
E-mail
   

Vertrouwen - neem controle over je leven!

 

 

Pagina navigatie overzicht

- Introductie
- Nadere toelichting
- Enkele voorbeelden van mensen die je voor gingen
- Investeringen
- Tevredenheidgarantie
- Afspraak maken

 

INTRODUCTIE

* Zijn er momenten in je leven waar het echt telt en waar je vertrouwen je in de steek laat om de prestatie neer te zetten waar je op uit bent?

*Bevries je als je bv moet spreken voor grote groepen mensen?

* Laat je vertrouwen je in de steek als de aandacht op jou gevestigd is?

* Laat je vertrouwen je in de steek met bepaalde personen, of bepaalde type personen of weet je dat je in het bijzijn van die mensen niet de prestatie neerzet waarvan je weet dat je die kunt leveren?

* Wil je daar in zo´n 60 minuten verandering in brengen op een leuke en effectieve manier zodat je beter de resultaten kunt realiseren die je nastreeft, of dat nu zakelijks is of privé?

Dan is deze mental coaching interventie techniek helemaal voor jou. Leuk, leerzaam en op maat gesneden zodat de uitkomst past bij jou en je hier direct mee aan de slag kunt en wilt.

naar top

 

 

NADERE TOELICHTING

Veel mensen voelen zich vol vertrouwen, maar niet altijd op de momenten dat het belangrijk kan zijn in je leven, wat je potententieel kan beperken.

Vaak op het moment dat we geconfronteerd worden met uitdagingen of in situaties waar de druk voelbaar is merken we dat we soms niet beschikken over het vertrouwen dat we nodig hebben om te bereiken wat we willen. Dit kan uiteindelijk tot wanhoop leiden en er voor zorgen dat we falen bij de eerste uidaging die zich aandient of op weg naar de mogelijkheden die we nastreven. En voor je het weet onstaat er een 'self-fulfilling prophecy' waardoor we vast komen te zitten en niet in staat zijn om de prestaties te leveren die we graag willen leveren.

Wellicht dat je merkt dat je vertrouwen je in de steek laat wanneer je in contact komt met (bepaalde) mensen. Wellicht dat je een gebrek aan vertrouwen ondervindt als je dient te presenteren voor grote groepen mensen, als je bepaalde taken in je werk dient te verrichten die je liever niet doet maar wel van je gevraagd worden of dat de aandacht op jouw gevestigd wordt. Mogelijk dat je in dat soort situaties niet in staat bent om je ware gevoelens te tonen of jezelf er van te overtuigen dat je in staat bent om de uitdaging die je bent aangegaan te overwinnen.

Middels deze coaching interventie helpen we je om negatieve gevoelens van onvermogen te verwijderen en een sterk gevoel van vertwouwen op te bouwen, zodat je in staat bent om iedere uitdaging goed voorbereid en met positieve gevoelens tegemoet te treden.
 
En met je nieuwe inspiratie zul je merken dat je zelfvertrouwen in zijn algemeenheid zal toenemen , waardoor de relatie met jezelf, je vrienden en je collega´s verbetert en je het vertrouwen hebt om dingen te bereiken waarvan je nooit had gedacht dat die mogelijk waren.

naar top

 

 

ENKELE VOORBEELDEN VAN MENSEN DIE JE VOOR GINGEN

"Als startende ondernemer is het belangrijk dat je behalve kennis van je vak, ook diverse ondernemersvaardigheden bezit. Voor de meeste vaardigheden kun je cursussen volgen zoals bedrijfsadministratie en acquisitie voeren. Maar wat je het meeste nodig hebt dat is zelfvertrouwen en geloof in jezelf.

Maar wat doe je als onzekerheid je soms parten speelt? Ik had geen idee hoe ik mijn onzekerheid moest ombuigen in zelfvertrouwen. Bij de gedachte aan het benaderen van nieuwe klanten kreeg ik al zweet in mijn handen.

Bij GCC Coaching & Training heb ik geleerd hoe ik bij die bron van innerlijke kracht kan komen. Zodat ik elke situatie vol zelfvertrouwen tegemoet kan treden omdat ik nu stevig verankerd ben in mezelf en weet wat ik waard ben.

Dit is van onschatbare waarde voor mijn toekomst als startende ondernemer!

Bedankt Rik!"

Petra Zwiers   

Tuinatelier de Vlinder  

 

"Bij GCC Coaching & Training heb ik op een leuke en snelle manier gewerkt aan mijn persoonlijke uitdaging om cold calling (het bellen van nieuwe klanten), wat ik binnen mijn werk toepas, leuk te vinden.

Voorheen vond ik cold calling vaak niet echt leuk of zelfs wel irritant. Ik wist dat ik het kon, maar omdat ik het irritant vond schoof ik het vaak voor me uit. Ongelooflijk maar nadat ik gecoached ben op dit proces is mijn motivatie over cold calling werkelijk 100 %.

En wat ik gemerkt heb is dat de coaching sessie mijn zelfvertrouwen in andere facetten van mijn leven ook sterk heeft verbeterd. Als ik nu geconfronteerd wordt met een situatie waarvan ik spontaan denk dat ik door ´de zure appel´ heen moet bijten ben ik nu in staat om mijzelf in een handomdraai zo te conditioneren dat de zure appel een hele zoete appel wordt en ik eenvoudig vol vertrouwen kan doen wat ik moet doen om de doelen te realiseren die ik nastreef in mijn leven."

Chris de Graaff  

 

"Samen met mijn persoonlijke coach heb ik bij GCC Coaching & Training gewerkt aan een uitdaging die van mij werd gevraagd in mijn werk omgeving, waarbij ik niet het vertrouwen kon vinden in mij zelf op een goede afloop, namelijk het geven van een presentatie voor een grote groep mensen.

De gedachte hieraan maakte mij zenuwachtig en het gebrek aan vertrouwen in mij zelf en een goede afloop van de presentatie was ver te zoeken. Op een leuke en snelle manier heeft mijn coach me geholpen om met deze situatie om te kunnen gaan op een manier die bij mij past, namelijk rustig en op mijn gemak, zonder angst maar op basis van vertrouwen in mij zelf en een goede afloop.

Gelijk na de coaching sessie hebben we getest of de coaching gewerkt had. In een fictieve situatie merkte ik al direct dat ik heel anders met zo´n situatie om kon gaan. De ultieme test kwam 2 weken later toen ik de bewuste presentatie daadwerkelijk moest geven. Ongelooflijk maar waar, de uitkomst daarvan was precies wat ik wilde. Ik was rustig en op mijn gemak waardoor ik een hele goede presentatie heb gegeven die dag en heb kunnen genieten van het proces.

En wat ik ook gemerkt heb is dat zelfvertrouwen in andere terreinen van mijn leven is gegroeid. Mooi hoor!"

M. N.  

 

"Rik has really helped me overcome my nervousness about public speaking, and now I find it easy to speak to an audience with out a hint of nervous, thank you, you are a star."

"Rik heeft me heel goed geholpen om van mijn nerveusiteit af te komen bij spreken in het openbaar. Nu vind ik het gemakkelijk om tot een publiek te spreken zonder dat ik daar langer nerveus over ben, je bent een ster."

Peter Craig 

 

naar top

 

 

INVESTERINGEN

Investeringen voor individuele coaching zijn vaak persoon - en context afhankelijk. Eenvoudigweg omdat ieder mens met een uniek vertrekpunt bij ons aanklopt.

Keerzijde van investeringen is het resultaat dat je mag verwachten. Daarom werken wij voor onze klanten met commitment voor resultaat (zie ook onderstaande tevredenheidgarantie).

Om die belofte waar te maken besteden we tijdens het intake proces ook veel aandacht aan het helder krijgen van je hulpvraag. Zo vult bijvoorbeeld iedere nieuwe klant standaard onze coaching vragenlijst in als eerste stap. Met de toepasselijke naam ´getting real´, oftewel hoe graag wil je veranderen?

Daarna ontvang je van ons een indicatie met welke investeringen je rekening dient te houden en welke resultaten je mag verwachten. Op die manier weet je van tevoren duidelijk waar je aan toe bent.

Als je wilt concretiseren voor jouw situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons. Indien gewenst adviseren we je daarbij ook over eventuele vergoeding vanuit je zorgverzekeraar.

naar top

 

 

TEVREDENHEIDGARANTIE

 De gewenste uitkomst wordt direct na afloop met je getest. Als je dan constateert dat je niet tevreden bent met het bereikte resultaat krijg je al je geld direct terug. 

Echter, door onze specialisatie en de manier van werken kunnen we deze belofte voor tevredenheid ook waarmaken voor je in de praktijk.  

Daarom vertellen we je hier met trots dan nog nooit een klant achteraf een beroep heeft gedaan op deze tevredenheidgarantie. Maar het geeft je bij aanvang vast de garantie dat we volledig dienend zijn aan jouw succes.

Dus eerst jouw succes, dan pas ons succes. Alles dus te winnen voor je!

naar top

 

 

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken voor deze mental coaching sessie kun je gebruik maken van onderstaande aanmeldingsprocedure. Deze stappen kun je in chronologische volgorde doorlopen. De derde stap is geheel optioneel, maar wordt zeer gewaardeerd.

Nadat je bent geregistreerd (stap 1) en ingelogd op onze website kun je je direct aanmelden (stap 2) via het menu 'inschrijven voor coaching' dat dan zichtbaar voor je wordt.

Hierna ontvangt je van ons een 'coaching intake formulier' om samen nauwkeurig vast te stellen of we ook in staat zijn je verwachtingen waar te maken. Bij positieve uitkomst zullen we daarna in onderling overleg een afspraak plannen.

De coaching kan plaatsvinden op 1 van onze coaching locaties of op een door jou gewenste locatie. Mocht je van tevoren vrijblijvend nader willen afstemmen, dan kan dat via de mogelijkheden die je daarvoor aantreft op onze contact pagina.

naar top

Overzicht van al onze mental coaching programma's 

 

Overzicht van onze training programma's en workshops 

 

Aanmeldingsprocedure Coaching Sessies

Om je aan te melden voor coaching  sessies doorloop je de volgende 3 stappen.

stap 1, registreren als gebruiker                                                                                               
                                                                                                 

 

stap 2, aanmelden voor programma


 

stap 3, andere mensen informeren

Andere mensen eenvoudig informeren die mogelijk ook ge´nteresseerd zijn in coaching programma's van GCC Coaching & Training.

Nieuwe Inspiratie?

Klik om uit te vergroten

Aanmelden INSPIRATIE:

Nadere toelichting

* Voornaam
* Achternaam
* Email
* = In te vullen

Volg ons op twitter   just be well
Beter Worden

Uw Winkelmandje